• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja bym chciała dokupić nowa torbę do wózka bo pierwsza się popsuła ale koszt 160 zł wiec jeszcze się zastanowię. Ale ta orginalne jest fajna bo nie wisi tylko ma specjalny zaczep do rączki wózka. Kitki a jak ta hurtownia się nazywa? Duża różnica w cenie widzę bedzie

To hurtownia u nas w miescie ale nie prowadza sprzedazy wysylkowej ale jakby byly tanie tak jak mowil to spokojnie moge Ci kupic jesli zechcesz i wyslac. Tylko ze raczej w przyszlym tyg tam podjade niz w tym

Znalazłam zdięcia na necie mam nadzieje że uda mi się je wstawić

Załączniki

• gondola.jpg
    gondola.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 88
  • spacerówka.jpg
    spacerówka.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 93
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie siostra i powiedziała, że w sobotę odwiedzi mnie i przy okazji przywiezie część rzeczy dla malucha. No nareszcie! Nie wiem tylko co mi przywiezie, bo przegląda powoli i powiedziała że jeszcze dowiezie coś innego dnia, ale to w sobotę się wyjaśni. Już się nie mogę doczekać. Także w sobotę wieczorem spodziewajcie się ode mnie zdjęć :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Milka ta torba ma ci sluzyc poprostu jak bedziesz wychodzic z synkiem zebys mogla schowac pampersy,chust.mokre podklad do przewijania jakies ciuszki na zmiane pieluszke tetrowa :) bedziesz ja nosic wszedzie,do lekarza ,na spacery ;) niezastapiona :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry