• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Przyszła dziś pościel która zamawialam. Jest cudna. I jakość super. Córki jak prasowalam to się wkurzałam bo ciężko było rozprasowac a ta widzę już w dotyku ze będzie wspolpracowala:p rożek wzięłam ten sztywny ale jakiś taki napompowany wiec to usztywnienie chyba wyjme.
Musze kupić jeszcze kosmetyki i pieluszki i dla siebie masc na bliznę. Porównywałem ceny i opłaca się w aptece doz.pl

Jest jakaś różnica jakiej firmy butelki czy też smoczki zamówię? bo już oczopląsu dostaje od rodzai smoczków i cen i sama nie wiem na co się zdecydować, a chce wykorzystać zasobność portfela mojego K. :) bo chyba dobry humor ma i mówi że jak zamówię to zostawi pieniądze :P

reklama
Alunia to co mnie interesowało to w doz taniej niż w Gemini- masc na bliznę, Octanisept, pampersy 1, i kosmetyki Hipp. Lusinda w najbliższej aptece odbiór za darmo, a przesyłka do domu chyba 9 zł. 2 Gemini nie ma odbioru osobistego, a darmowa przesyłka za zamówienie powyżej 150 zl.

Ja butelki Tommy Tipoe a smoczek uspokajający Lovi. Lusinda bez różnicy, byle dziecko chciało pić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry