reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Pierwsze slysze, zeby dziecku krzywo rosly panokcie.

Ja wczoraj dokupilam jeszcze pajace w rozmiarze 50, ogladalam zdjecia mojej corki zaraz po narodzinach, ubranej w rozmiar 56 i tak mnie tknelo zeby potem na kupowac na biegu :D

reklama
Nam położna oceniła czy już się nadają dotknęła i były do obciecia :-)
Na razie to kiepsko wygląda właśnie wszystko układam i segreguje. Jedna pralka z ciuszkami właśnie się robi mam ich bardzo dużo mam nadzieję że wszystko do komody się zmieści. Na zdjęciu łóżeczko turystyczne które będzie do spania a białe będzie w salonie na co dzień, z boku jest przewijak od tego turystycznego i poduszka do karmienia(pokrowiec się pierze :-))

Załączniki

• 1454847574279.jpg
    1454847574279.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 119
Ale to nie chodzi o to zeby nie obcinac bo beda krzywo rosly tylko one sa miekkie i jakby zrosniete delikatnie z paluszkiem nablonkiem i mozna krzywde zrobic wiec zaleca sie przez pierwszy miesiac nje obcinac ale to niewykonalne wiec trzeba chociarz te dlugasne skrocic ale nie za daleko .

Martita widac ze sie szlaban skonczyl ;).

Ja niedrapek nie stosowalam moje dzieci tak sie w nich darly ze szkoda zachodu , to prawda co klaudyna napisala dzidzia musi poznawac siebie.

Zawsze :p

bluelovi a Ty bralas brazowe czy biale lozeczko? Bo na tej aukcji co linkowalas facet ma tez biale w tej samej cenie i tak mnie kusi, ale bym musiala meza przekonywac bo on sie uparl na jasnobrazowe...

Martita ja mam biale jest sliczne :) dla luski mialam jasny orzech dla wojtka wenge ale zaden kolor mi sie tak nie podoba jak bialy ;) i taka cena :)

My raczej wezmiemy turystyczne lozeczko ale jesli nie to na bank to biale co ma Bluelovi, jest ladne i cena super

reklama
Kitki no wlasnie ja chce biale a moj maz uparl sie na jasny braz, wiec musze go jakos przekonac ;) a chce zamawiac juz w tym tygodniu.

Do góry