reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Może lumpeks nie jest takim złym pomysłem jeśli chodzi o kupno kombinezonu :) W najgorszym wypadku,jesli nie użyję, stracę nie 100 a 15 zł ;) Teraz żałuję,że tyle ubrań wydałam/wyrzuciłam po córach. Zostały mi pojedyncze sztuki.
Co do kolorów wózka... wiem tylko,że chcę białą ramę. Dziewczyny miały wybrać kolor i się pokłóciły :p
Ale w tym wózku podoba mi się sposób składania ,waga i podnoszone dno w gondoli. Wrzucę Wam filmik:
Mieliśmy przy dziewczynach xlandera xa i o ile sam wózek ok to niestety składanie go, waga, waga fotelika pozostawiały wiele do życzenia....

reklama
A ten ile wazy?
Mi sie podoba najbardziej ten kolor co na prezentacji z tego linka co wstawialas. Czarno-malinowy czy cos w tym stylu. Ale tyle jest kolorow ze ciezko wybrac. No i jak chcesz buala rame to chyba cos z jasnym

Ja kupilam grubszy kombinezon w pepco na przecenie za cale 10zl:D

Pepco!! Właśnie!! (mam pod nosem a zapomniałam). Jak z jakością tych ubrań tam?

Ten rama z fotelikiem 12kg... fotelik 2.5kg a w xlanderze 4kg. Xlander miał ramę z fotelikiem o ok. 5-6kg cieższą.

Tez mialam xlandera xa wiec wiem co to za kobyla;) ale teraz produkuja tez inne lzejsze modele. Martita ma taki leciutki wlasnie

Ja w pepco wzielam kilka bodziakow i wlasnie te kombinezony jeden na wiosne a drugi inny na 74 na jesien juz bo za dyche to w lumpku ciezko pewnie dostac

Zrobiłam dzisiaj ostatnie zakupy dzidziusiowe (w aptece i Rossmanie). Obok był Pepco... no i... musiałam wejść... kupiłam jedne półśpioszki.
Mam już wszystko oprócz największych rzeczy (wózka, łóżeczka i wanienki).
29 lutego mam spotkanie z wynajętą położną ze szpitala, w którym będę rodzić i dokładnie powie mi co mam spakować do torby.
A oto moje dzisiejsze zakupy :-) :)

Załączniki

• DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    94,8 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC_0018.JPG
    DSC_0018.JPG
    66,4 KB · Wyświetleń: 105
Beatka urocze polspiochy:-)
Powiedz, duzo kosztuje Cię położna? Zastanawiam się czy u siebie w szpitalu nie wziąć.. Ale nie wiem za bardzo jak się ceny kształtują.

reklama
Beata - to sobie zycza za ta polozna:eek:

Ja dostalam sms ze wyslali juz paczke z tym wszystkim co wczoraj zamowilam:) teraz bede wyczekiwac ale pewnie po weekendzie dojdzie

Do góry