reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Chciałam kupic w sklepie ale same wielkie rozmiary byly wiec przez stronę w końcu kupił, od razu coss dla starszej córki w promocji upolowalam ;)

I jaki rozmiar wzielas? U nas tez w sklepie były albo s, xs albo juz większe i takie z rękawkiem udało mi się wziąć M w sam raz na teraz i zaraz po porodzie a S te topy tez wzięłam teraz troche ciasne ale na lato powinny być ok o ile biust mi się zmieści :)

Martita śliczne te topy, chyba tez zainwestuje :)

Beata u mnie w szpitalu (Krakow) położna kosztuje 900 zł i chyba jak się za to płaci to potem jest indywidualny dyżur 12h i wizyta domowa ale pewna nie jestem bo przestałam się interesować w momencie jak wyszło cc ;) ale to jest szpital niepubliczny i uchodzi za drogi - w sensie zdzierają na wszystkim ;)

Super zakupy kochane. Wyprawki już się zamykają u nas :-D
Mi brakuje kilku rzeczy ale dodatków, jestem w sumie gotowa, tylko torba nie spakowana ;-)
A to kąciki mojej corci, prawie wszystko uszykowane, prześcieradło podkładu żeby powlec, poduchy do karmienia, kosmetyki, kosz na pranie, lampka itd w sypialni brakuje napisu z imieniem będzie za kilka dni ale już są gwozdziki do powieszenia i brakuje przewijaka, wstawię jeszcze zdjęcie jak już będzie wszystko :-D
Taka radość mam z urządzania kącika <3

Załączniki

• 1455957883607.jpg
    1455957883607.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 101
  • 1455957908221.jpg
    1455957908221.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 109
  • 1455957916652.jpg
    1455957916652.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 103
reklama