reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Mikulinka ale listy
chyba wydrukuje sobie
Martita też mam tą wanienke i taka większą jeszcze
Mikulinka taka chyba podobna wielkością ma moja mama...może od niej zabiorę
Ja będę kąpać córeczkę w dużym pokoju albo sypialni albo kuchni bo w łazience nie mam miejsca i będziemy kłaść wannę na ławie, stole albo łóżku.
Ania ja mam maxi cosi
Kochane a co do toreb to właśnie w jakie się zmiescilyscie? Macie zdjęcia toreb kupionych albo takich spakowanych? Ja bym chciała w jedną się spakować ale chyba mam za mała taka na kółkach, chyba muszę kupić specjalnie...

Martita też mam tą wanienke i taka większą jeszcze
Mikulinka taka chyba podobna wielkością ma moja mama...może od niej zabiorę
Ja będę kąpać córeczkę w dużym pokoju albo sypialni albo kuchni bo w łazience nie mam miejsca i będziemy kłaść wannę na ławie, stole albo łóżku.
Ania ja mam maxi cosi
Kochane a co do toreb to właśnie w jakie się zmiescilyscie? Macie zdjęcia toreb kupionych albo takich spakowanych? Ja bym chciała w jedną się spakować ale chyba mam za mała taka na kółkach, chyba muszę kupić specjalnie...
ania50
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za info, widzę, że większość stawia na Maxi Cosi 
Ja będę pakowała dwie torby - dla siebie i dla córeczki, w szpitalu poradzili, żeby rzeczy dla dziecka mieć osobno i może partner donieść jak się już dzieciaczek urodzi. Zaraz po narodzinach ubierają w jednorazowe szpitalne, potem trzeba już mieć swoje. Najlepiej łatwo rozpinane, jak kiedyś już wspominałam.
Będę się pakować w zwykłe torby podróżne miękkie, większą dla siebie, mniejszą dla córeczki
Ja będę pakowała dwie torby - dla siebie i dla córeczki, w szpitalu poradzili, żeby rzeczy dla dziecka mieć osobno i może partner donieść jak się już dzieciaczek urodzi. Zaraz po narodzinach ubierają w jednorazowe szpitalne, potem trzeba już mieć swoje. Najlepiej łatwo rozpinane, jak kiedyś już wspominałam.
Będę się pakować w zwykłe torby podróżne miękkie, większą dla siebie, mniejszą dla córeczki
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
Aniu, ja mam Maxi Cosi Cabriofix
Jest stosunkowo lekki, nie jest klaustrofobiczny dla dziecka, ma tej przestrzeni troszkę
Dostałam do tego adaptery do wózka, także szybko i sprawnie się montuje. Testowany "na sucho"
ale fajnie szybko wszystko się montuje, szybko dopasowuje, moje pierwsze wrażenie "in plus" 
JA kupiłam baze dlatego, ze chce mieć możliwość szybkiego wpinania/wypinania fotelika jak np. po starsza będę jechać, żeby za każdym razem nie meczyc się z pasami.
Dla Julii mielismy na początek Recaro Young cos tam i tez był ok.
Dla Julii mielismy na początek Recaro Young cos tam i tez był ok.
reklama