reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

ania50 ja mam Maxi Cosi Cabriofix.

bluelovi dobrze, ze wspomnialas o tych szlaczkach bo ja bym nie wpadla na to, ze to moze wkurzac małego i bym rozkminiala czemu nie lubi kąpieli..

reklama
Ja kupuję bez bazy, nawet nie wiem czy w naszym samochodzie jest w ogóle możliwość montażu bazy. Nieraz grzebaliśmy przy fotelach i nie pamiętam, żeby były tam zaczepy, za stary samochód chyba :eek:

Mikulinka ale listy :-D chyba wydrukuje sobie :-D
Martita też mam tą wanienke i taka większą jeszcze
Mikulinka taka chyba podobna wielkością ma moja mama...może od niej zabiorę
Ja będę kąpać córeczkę w dużym pokoju albo sypialni albo kuchni bo w łazience nie mam miejsca i będziemy kłaść wannę na ławie, stole albo łóżku.
Ania ja mam maxi cosi
Kochane a co do toreb to właśnie w jakie się zmiescilyscie? Macie zdjęcia toreb kupionych albo takich spakowanych? Ja bym chciała w jedną się spakować ale chyba mam za mała taka na kółkach, chyba muszę kupić specjalnie...

Dzięki dziewczyny za info, widzę, że większość stawia na Maxi Cosi :)

Ja będę pakowała dwie torby - dla siebie i dla córeczki, w szpitalu poradzili, żeby rzeczy dla dziecka mieć osobno i może partner donieść jak się już dzieciaczek urodzi. Zaraz po narodzinach ubierają w jednorazowe szpitalne, potem trzeba już mieć swoje. Najlepiej łatwo rozpinane, jak kiedyś już wspominałam.
Będę się pakować w zwykłe torby podróżne miękkie, większą dla siebie, mniejszą dla córeczki :)

Aniu, ja mam Maxi Cosi Cabriofix ;) Jest stosunkowo lekki, nie jest klaustrofobiczny dla dziecka, ma tej przestrzeni troszkę ;) Dostałam do tego adaptery do wózka, także szybko i sprawnie się montuje. Testowany "na sucho" ;) ale fajnie szybko wszystko się montuje, szybko dopasowuje, moje pierwsze wrażenie "in plus" ;)

JA kupiłam baze dlatego, ze chce mieć możliwość szybkiego wpinania/wypinania fotelika jak np. po starsza będę jechać, żeby za każdym razem nie meczyc się z pasami.

Dla Julii mielismy na początek Recaro Young cos tam i tez był ok.

reklama
Ja też mam maxi cosi cabriofix i ten fotelik Maja dostała po kuzynce, a teraz będzie w nim jeździł Antoś a fotelik nadal wygląda jak nowy.

Do góry