reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Może i ja pójdę za tłumem :D Zaraz lecę do hurtowni, mam nadzieję, że dziś już uda mi się zamówić wózek i fotelik. Plus jeszcze drobne zakupy brakujące :D
Miesiąc temu nie było wózka na miejscu, żebym obejrzała na żywo, teraz mi odpisali, że jest dostępny. Mam nadzieję, że się za chwilkę nie okaże, że "przed chwilką się sprzedał" i znów go nie zobaczę.

Rsz91 ja kupię saszetki pojedyncze o których któraś z dziewczyn pisała, tylko jedna firma je robi ale nie pamiętam jaka. Dużego opakowania na "w razie czego" kupować nie mam zamiaru, chcę karmić piersią i nie dopuszczam do siebie innej myśli :p

Rsz ja kupiłam Bebiko Ha, mała paczkę na wszelki wypadek. Nie będę kupować dużych opakowań, bo może uda mi się karmić piersią. Z Ada się nie udało, ale ona była do 2 roku życia na nutramigenie

Dziewczyny prawie się z Wami zsolidaryzowałam :D z tych fotelików, które wymieniałam i kilku innych które oglądaliśmy na miejscu jedyny pasujący do naszego samochodu ze względu na bardzo pochyłą kanapę z tyłu okazał się Maxi-Cosi Pebble. W tej samej cenie był Cybex Aton 3, który poważnie rozważaliśmy, bo lepiej się sprawdzał w testach bezpieczeństwa, no ale niestety w nim Córeczka siedziałaby niemalże dęba. A ostatnio na warsztatach ratownik mówił, że kąt jaki tworzy fotelik z kanapą powinien się mieścić w przedziale 35-45 stopni, jeśli jest inaczej to choćby był najlepszy, nie zapewni bezpieczeństwa Maluchowi.

Wózka oczywiście na miejscu nie uświadczyłam, ale obejrzałam podobny model z identycznym stelażem i zaryzykowałam i zamówiłam "w ciemno" ten który zakładałam od początku. Za 3 tygodnie powinien być do odbioru :)

Fotelik kupiliśmy dokładnie ten:
Link do: MAXI COSI PEBBLE SPARKLING GREY 2016
Na żywo ładniejszy :D

Camarelo Carera, kolor jednak ten (rozważałam szary):

CAMARELO_CARERO_3W1.jpg

Niestety można zamówić tylko w jednym sklepie w moim mieście, więc nigdzie obejrzeć nie mogłam.

reklama
Do góry