reklama
wow, normalnie jakbyśmy się wszystkie zmowilyten sam fotelik u 90%
![]()
Dokładnie
ania50
Fanka BB :)
Może i ja pójdę za tłumem
Zaraz lecę do hurtowni, mam nadzieję, że dziś już uda mi się zamówić wózek i fotelik. Plus jeszcze drobne zakupy brakujące 
Miesiąc temu nie było wózka na miejscu, żebym obejrzała na żywo, teraz mi odpisali, że jest dostępny. Mam nadzieję, że się za chwilkę nie okaże, że "przed chwilką się sprzedał" i znów go nie zobaczę.
Rsz91 ja kupię saszetki pojedyncze o których któraś z dziewczyn pisała, tylko jedna firma je robi ale nie pamiętam jaka. Dużego opakowania na "w razie czego" kupować nie mam zamiaru, chcę karmić piersią i nie dopuszczam do siebie innej myśli
Miesiąc temu nie było wózka na miejscu, żebym obejrzała na żywo, teraz mi odpisali, że jest dostępny. Mam nadzieję, że się za chwilkę nie okaże, że "przed chwilką się sprzedał" i znów go nie zobaczę.
Rsz91 ja kupię saszetki pojedyncze o których któraś z dziewczyn pisała, tylko jedna firma je robi ale nie pamiętam jaka. Dużego opakowania na "w razie czego" kupować nie mam zamiaru, chcę karmić piersią i nie dopuszczam do siebie innej myśli
ania50
Dziewczyny prawie się z Wami zsolidaryzowałam
z tych fotelików, które wymieniałam i kilku innych które oglądaliśmy na miejscu jedyny pasujący do naszego samochodu ze względu na bardzo pochyłą kanapę z tyłu okazał się Maxi-Cosi Pebble. W tej samej cenie był Cybex Aton 3, który poważnie rozważaliśmy, bo lepiej się sprawdzał w testach bezpieczeństwa, no ale niestety w nim Córeczka siedziałaby niemalże dęba. A ostatnio na warsztatach ratownik mówił, że kąt jaki tworzy fotelik z kanapą powinien się mieścić w przedziale 35-45 stopni, jeśli jest inaczej to choćby był najlepszy, nie zapewni bezpieczeństwa Maluchowi.
Wózka oczywiście na miejscu nie uświadczyłam, ale obejrzałam podobny model z identycznym stelażem i zaryzykowałam i zamówiłam "w ciemno" ten który zakładałam od początku. Za 3 tygodnie powinien być do odbioru
Fotelik kupiliśmy dokładnie ten:
Link do: MAXI COSI PEBBLE SPARKLING GREY 2016
Na żywo ładniejszy
Wózka oczywiście na miejscu nie uświadczyłam, ale obejrzałam podobny model z identycznym stelażem i zaryzykowałam i zamówiłam "w ciemno" ten który zakładałam od początku. Za 3 tygodnie powinien być do odbioru
Fotelik kupiliśmy dokładnie ten:
Link do: MAXI COSI PEBBLE SPARKLING GREY 2016
Na żywo ładniejszy
reklama
Lusinda890
Ładny kolor tego wozka. To decyzja została w koncu podjęta