Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam podobnie jak Martita - zaczęłam się oczyszczać około 1 w nocy, wtedy też dostałam lekkich skurczy. Biegałam do toalety kilka - kilkanaście razy, a mocniejszych skurczy dostałam około 4. Do szpitala pojechałam dopiero o 7 rano Miałam dużo czasu
kochane co myślicie o takich poduszkach dla dzieci przeciw splaszczeniu główki - chyba dobrze przetlumaczylam, one tu się nazywają anti flat pillow?
jest sens czy zdzieranie kasy?
Milka, to jest gadżet jak każdy inny. Jak chcesz żeby dziecko trzymało główkę w danej pozycji, wystarczy odpowiednio podłożyć zrulowaną pieluchę i często układać maluch aż raz na jednej a raz na drugiej stronie.
A mi się podoba. Mija i tak się przekręcala i żadne pieluchy nie pomogły. Musiałam materac podnieść ale i tak nie poskutkowalo. Ciekawe czy u nas jest...musze zerknac
Wczoraj kurier przywiózł nam łóżeczko z kompletem pościeli
Wózeczek mąż kupuje w poniedziałek (w sklepie stacjonarnym) i będziemy mieli już wsio dla Damianka, przynajmniej tak mi się wydaje
Lusinda ja też myślałam że wszystko. Pokazałam mężowi zestawienie ubranek a on zdziwiony ze tak mało body kopertowych. No i dokupilam na allegro. Poza tym mam 4 koszule a wszystkie okazały się za krotkie póki brzuszek jest. Z małą byłam szczuplejsza a teraz hipopotam. No i dokupilam koszule i szlafrok. I jeszcze nożyczki musze kupic