Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kupiłam wózek Ingelsina używany ale w bardzo dobrej kondycji za tylko 10$ ..wlasnie go myje...bedzie jak znalazł dla babci zeby wnusia w nim kołysała...fajny tradycyjny wózek, pompowane koła, koszyk na zakupy, cała baza na paskach suber amortyzacja i fajnie we wszystkie strony sie huśta
Teraz musze zamówić wózek dla siebie nowy ......liczę ze babcia malutkim zajmie sie podczas mojej nieobecności ...szkoda mi bedzie zostawić takie maleństwo i wrócić do pracyale pocieszam sie ze tylko Max na 5h ...wózek bedzie u babci w domu i osobny u nas..zeby nie targać wózka w obie strony
marzenka pochwal się foto jak już będziesz miała gotowy wozek.
amko pięknie nasze córeczki będą wygladaly :-) tez myslalam nad tym dresikiem, ale mam już trzy zestawy na 56 wiec chyba już by było za dużo a na 62 to znow lato będzie za cieplo