reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kasiunia, masz rację, takie duże dziecko wygląda komicznie. My też zmieniliśmy na mniejszą i lżejszą, ale właśnie nie na taką typową parasolkę, tylko taką co się składa jak ta 3w1, Quatro cos tam się nazywa. I ta jest fajna, super się prowadzi, leciutka i ma sporo miejsca. Poza tym moja córcia, mimo że nie ma jeszcze 3 lat, wygląda jak 4 latka więc tym też już nie jeździ bo wygląda to przezabawnie:)

reklama
O to może śmiesznie wyglądamy ale za to nam wygodnie :-D
Ja kupiłam 2 parasolki- pierwsza qatro jimmy stoi u mojej mamy w Pl i tu na miejscu też kupiłam całkiem niedawno żeby mieć do autobusu wózek hauck- stoi w piwnicy :sorry:I jak już się zdarzy jechać gdzieś wózkiem to używam dużego tyle o ile bo większość to i tak chce iść na nogach, jechać na rowerze lub hulajnodze :happy:

beata myslę ze za ta cene bardzo fajny wózek i spacerówka ekstra bo jak bedziemy sie na zime przekladac z gondoli to idealnie zabudowana, maluchowi bedzie przyjemnie ;) kolorki miłe, poszukaj w google opini o tym modelu ;)) widze ze jest to wózek który ma podobny stelaż do tako laret , który tez bardzo fajny bo dwie moje kolezanki mialy i bardzo zadowolone były i cenowo podobny ;)

Ja po mojej córci mam wózek Hartan topline s a spacerówkę mamy baby jogger citi mini :) z jednego i drugiego jestem bardzo zadowolona dlatego tez czekają na malucha :) jak dla mnie koła w wózku sa bardzo ważne bo niestety nasze polskie chodniki zostawiają wiele do życzenia.

Koleżanka zakochała sie w wózku orbit baby błagała męża prawie cała ciąże ze taki super hiper tzw porache wsród wózków. W końcu kupili i po pierwszych kilku spacerach okazało sie ze sie totalnie nie nadaje. Idealny na shopping ale nie na spacer z dzieckiem. Po 2 miesiącach sprzedali.

Dziewczyny które maja juz dzieci to wiedza mniej więcej jakie wózki im pasują i jest troszkę łatwiej :)
Moja mała rada dla dziewczyn które beda kupowały wózek po raz pierwszy jest taka zeby brać pod uwagę okolice w której sie mieszka a przede wszystkim zwróćcie uwagę na chodniki wokół Was :)

reklama
Do góry