reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Numer 42 ale 70 tez bardzo ładny, w ogóle większość kolorów jest super, szkoda ze większość producentów wózków ma bardzo waska kolorystykę w porównaniu do tego.

Ostatnia edycja:
JA robiłam rozeznanie i faktycznie tak jak pisala Miladyy ciężko juz dostać tego xlandera w kolorze comic, po ciężkich debatach podoba nam się jeszcze granat lub beż :-D

Kiedy najlepiej kupić wózek?przed porodem czy znacNie wcześniej?..myśle ze tak po 20tyg ...upatrzyłam dyliżans dla dzidziusia :)i sie zastanawiam kiedy powinno sie kupić...nie pamietam ...ostatni raz wózek kupilam ...prawie 11lat temu :)Oh od Kolezanki dostałam Ingelsine tradycyjny wózek z gondola...na paskach do bujania i koszykiem na zakupy..duży solidny :)ah jeszcze jedno pytanie..czy dla dziewczynki wózek z różowa budka nie będzie zbyt krzykliwy czy lepiej jakiś neutralny?

Ostatnia edycja:
Sylwia.. jakos przechodzi mi przez myśl ze to dziewczynka...patrzę na wózki i zastanawiam sie nad ewentualnym kolorem ;)ale często mnie intuicja zawodzi wiec może synuś ?:)ah nie istotne czy to chłopczyk czy dziewczynka :)

reklama
marzenka kolor jest twoim osobistym wyborem ja dla lusi mialam caly rózowy :) a co do kupna wózka to obojętne kiedy go kupisz ;) jak masz miejsce to super ale pamietaj o gwarancji ktora plynie juz od daty zakupu ;* pokaż ten kabriolet ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry