Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Numer 42 ale 70 tez bardzo ładny, w ogóle większość kolorów jest super, szkoda ze większość producentów wózków ma bardzo waska kolorystykę w porównaniu do tego.
JA robiłam rozeznanie i faktycznie tak jak pisala Miladyy ciężko juz dostać tego xlandera w kolorze comic, po ciężkich debatach podoba nam się jeszcze granat lub beż
Kiedy najlepiej kupić wózek?przed porodem czy znacNie wcześniej?..myśle ze tak po 20tyg ...upatrzyłam dyliżans dla dzidziusia i sie zastanawiam kiedy powinno sie kupić...nie pamietam ...ostatni raz wózek kupilam ...prawie 11lat temu Oh od Kolezanki dostałam Ingelsine tradycyjny wózek z gondola...na paskach do bujania i koszykiem na zakupy..duży solidny ah jeszcze jedno pytanie..czy dla dziewczynki wózek z różowa budka nie będzie zbyt krzykliwy czy lepiej jakiś neutralny?
Sylwia.. jakos przechodzi mi przez myśl ze to dziewczynka...patrzę na wózki i zastanawiam sie nad ewentualnym kolorem ale często mnie intuicja zawodzi wiec może synuś ?ah nie istotne czy to chłopczyk czy dziewczynka
Ja wózek zamowilam jakos po 20 tygodniu ale czekałam na niego dwa miesiące. Jak maja konkretny wózek od reki to mysle ze dwa miesiace przed porodem jest ok.
marzenka kolor jest twoim osobistym wyborem ja dla lusi mialam caly rózowy a co do kupna wózka to obojętne kiedy go kupisz jak masz miejsce to super ale pamietaj o gwarancji ktora plynie juz od daty zakupu ;* pokaż ten kabriolet