reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Alexia - ja mieszkam w bloku ale mam winde bezposrednio z garazowca wiec wozka targac nie musze. A ile on wazy? Ja bym chciala zeby tak 15kg to max bo jednak trzeba to jakos do bagaznika wsadzic

reklama
Tak widzialam na zywo i rzeczywiscie leciutkie tylko spacerowki dosc male. O wiele mniejsze niz w xa. Dla mnie wazne sa solidne kola. Z jednej strony mam las, puszcze, a z drugiej laki i staw bardziej taki terenowy potrzebuje. Xa byl idealny wtedy. Sprawdzil sie tez super na plazy nad morzem a my latem co weekend nad morzem jestesmy

Alexia - ja mieszkam w bloku ale mam winde bezposrednio z garazowca wiec wozka targac nie musze. A ile on wazy? Ja bym chciala zeby tak 15kg to max bo jednak trzeba to jakos do bagaznika wsadzic

gondola: 4,95 kg
siedzisko spacerówki: 5,8 kg
stelaż z kołami: 10,35 kg

Spotkałam się też z zapisami, że stelaż tyle waży ale bez kół.
Sama widzisz, tak jak pisałam wcześniej masakrycznie ciezki :-( ale tak lekko się go prowadzi, ma fajne zawieszenie... hmm coś za coś :-)

Wybór wózka to ciężki orzech do zgryzienia. Dlatego się ciesze ze mój juz czeka w garażu. My mamy x move. Tez jest dość ciężki ale to mąż go wnosil:-D poza tym idealny na różne wypady bo koła są spore. No i na plaży daje rade.

W końcu się przemogłam i pozamawiałam dziś trochę ubranek dla maluszka, oto moje łupy, starałam się wszystko na promocji kupić.
cool-club-pajac-chlopiecy-2-pack-rozmiar-56-n-iext30391760.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-krotkim-rekawem-3-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-56-n-iext29095171.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-56-n-iext30132633.jpg
cool-club-polspiochy-2-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62-n-iext30905502.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62-n-iext30904529.jpg

Schauma - slicznosci. No cudenka ☺ gdzie upolowalas?

Alexia - moj xlander tez podobnie wazyl. Niestety te duze wozki na gumowych kolach tyle waza takze liczylam sie z tym.

reklama
Do góry