reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mam cienki polarkowy zielony ze smokiem na 56 - corka wybierala ;) i ten grubasny na 62 ale pod ten gruby to mysle ze tylko body plus pajac a pod ten cienki jakies spodnie albo dresik i tez nie wiem czy sie zmiesci
Za te dzisiejsze dalam grosze bo po 10zl wiec nie majatek

reklama
Kitki ten szary masz ze Smyka? Tez taki mam na 62 i myślę że on jest za cienki na wyjście i spacery. Na pewno nic grubsze go pod niego nie wejdzie. No chyba ze masz jakiś inny☺niż ten o którym myślę.

Taki mocno gruby ocieplany szary w granatowe gwuazdki chyba. Nie mam go przy sobie bo u mamy zostawilam bo nie chcialo mi sie targac bo bez auta bylam

Pamietam, ze na początkowych stronach była dyskusja o gruszkach i aspiratorkach do noska, ale nie mogę znaleźć, co kupić? I jakiej firmy najlepszy?

Firma to chyba nie tak ważna, my używamy katarek lepiej wyciągnie niż gruszka..
Rsz to czekamy na wieści i foto wozeczka :)

reklama
Rsz - super ze taka decyzje podjelas. Lepiej dwa razy sprawdzic niz zalowac.

MiLadyyy- my mielismy Fride do noska. Katarka wtedy jeszxze nie bylo

Do góry