reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja krem do buzki. I emulsja do kapieli. Z reguly jest to od razu do mycia ciala i wloskow. I finito.
Moze balsam ale nie wiem. Moja dermatolog mowila zeby za duzo nie smarowac ze skora musi sie sama bronic i zeby nie przyzwyczajac

reklama
Ja kupie chyba taki krem do pupy z Babydream a na ewentualne odparzenia mam Bepanthen. Plyn do kąpieli z Hipp. I jeszcze krem na słońce ale nie myślałam nad marka.

Żel do mycia hipp, krem na każdą pogodę Nivea do buzi i krem do pupy hipp. I Finito :) Olej kokosowy co najwyżej żeby czasem posmarować całe ciałko lub dodać do kąpieli. O na słońce tez jakiś musze poszukać co na opinie dobre.

Hej :)
- Ja kupuję smoczki i buteleczki Lovi, bo z Majką kupowałam i byłam bardzo zadowolona a jak coś dobre, to po co zmieniać :) Chyba z każdej firmy znajdzie się coś odpowiedniego. Laktator też miałam z Lovi.
- Stanik w poprzedniej ciąży kupiłam sobie w sklepie z bielizną ciążowa i zapłaciłam za niego 140 zł i w sumie zaraz po ciąży zrobił się taki szmatkowaty, chyba więcej nie zaszaleje. Wtedy kupowałam 80E a teraz chodzę w takim który kiedyś kupiłam przez przypadek za duży i w tym szmatkowatym, bo choć jakoś super nie wygląda, to jest mega wygodny :)
- a jeżeli mowa o kosmetykach, to w sumie nie wiem co będziemy kupować. Maja urodziła się z przesuszoną skórą, bo miałam małowodzie i trzeba było ją ratować tłustymi kremami, linomagiem i kąpać w natłuszczających olejkach, bo skóra jej dosłownie schodziła i takie było zalecenie. Ale teraz nie wiem czy powinnam kupować, czy nie...

Przed chwila przyszla pościel minky ktora szyla dla mnie koleżanka, cuuudoooo
Tylko kolory sa zywsze niż na zdjęciu :)

Załączniki

• WP_20160121_11_05_10_Pro.jpg
    WP_20160121_11_05_10_Pro.jpg
    972,5 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry