reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Antus ja też tak sprawdzałam i dlatego wiecej ich już nie kupilam. W Pampers sucha i pieluszka i pupcia. A decyduje się któras z Was na pieluszki wielorazowe?
Sweetka ja kupie 2 bo z córką to 1 poszła juz w szpitalu. I kupie tez te większe. Na początku idzie mnóstwo tych pieluch.

A jaki aspirator do nosa polecacie? Nie przypominam sobie zeby ten temat byl poruszany a mam dylemat - Nose Frida i inne reczne (a wlasciwie te doustne) do mnie nie przemawiaja, Katarek na odkurzacz wydaje sie byc nieodpowiedni dla noworodka. Uzywalyscie moze elektrycznych? Zastanawiam sie jak Malutka bedzie reagowac na jego halas.
Ktory najbardziej sie u was sprawdzal? Czy sa moze jeszcze jakies innego typu, ktore pominelam?

Przywiozlam w koncu od mamy te kombinezony za dyche z pepco. Ten w gwiazdki na 62 na wyjscie o ile zimno bedzie. A ten niebieski na 74 na jesien

Załączniki

• 1453746219923.jpg
    1453746219923.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 1453746234870.jpg
    1453746234870.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 71
  • 1453746250247.jpg
    1453746250247.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry