reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Polozna mówiła nam że do 3 msca nic nie mamy mu robic przy tym siusiaku wiec na sam początek chociaz tyle mniej do zapamiętania:) pozniej tlumacze sobie że juz będę po wizycie u pediatry wiec może mi wytlumaczy co i jak dalej robic :)

reklama
Planuję dzisiaj podjechać do siostry po resztę ciuszków bo mówiła że już naszykowała, to popołudniu porobię zdjęcia i pochwalę się Wam. Już nie mogę się doczekać :biggrin2:

Jeej ciężka sprawa z tym siusiakiem:D
Kurczę mówicie linomag najlepszy do codziennej pielegnacji? Coś będę musiała kupić bo narazie kupiłam sudocrem. Myslalam ze opakowanie 250g jest dużo mniejsze a nie taki słoik;) oto moje dzisiejsze zakupy ale się cieszę:)
bffcc5adfdf6febb2a9f97aade2e2028.jpg

Ja spać po nocy nie mogłam bo mnie jakiś ból czy skurcz w krzyżu złapał aż się obudziłam przestraszona- po magnezie przeszło, ale zaczęłam w necie wyczytywać o tym napletku... To mi dziewczyny oczywiście nie chodziło o to żeby coś na siłę robić, żadnego ciągnięcia czy szarpania tylko delikatnie naciągać i też Damian miał nie pamiętam już ile ale myślę że z dobre pół roku i to szło gładko więc mam nadzieję że u młodszego też gładko będzie schodzić a dopiero jeśli nie to się do lekarza z tym wybiorę ale myślę że lepiej profilaktycznie lekko zsuwać niż żeby potem się jakieś stulejki robiły czy stany zapalne.... Ale nic na siłę!

reklama
U nas dzisiaj pranie wszystkiego, jutro prasowanie, ach nie mogę się doczekać:D

A powiedzcie na jaki rozmiar mam kupić te pierwsze czapeczki do szpitala? Dla mnie te rozmiary czapeczek i skarpetek to czarna magia, a żadko w opisie jest 0-3 m-ca

Do góry