reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Fenika śliczna kołyska i groszki na ścianie.

Alexia bardzo fajne zakupy, czekam z niecierpliwością na zdjęcia ciuszków.

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa nt. otrzymanych ciuszków :biggrin2:

reklama
Alexia piękne rozowosci:) tez kupilam ten zestaw do włosków ale chyba córka będzie nim lalki czesala bo bardzo twarde ma wlosie:p
Beata te rampersiki na lato cudne.
Ta kołyska tez mi się podoba, o kropach to już nie wspomnę. To naklejki i taka tapeta? Bo na tel nie widac.

Klaczek to dobrze ze mówisz, w takim razie muszę kupić inna szczotkę.
Właśnie teraz zauważyłam, że ta niania, którą kupiliśmy to nie ten model co chciałam :-(
Tak to jest jak mąż coś kupuje. Zostawiłam go na chwile i poszłam wybierac kocyki. Teraz dopiero jak chciałam otworzyć pudełko patrze ze to nie ten model, normalnie ręce mi opadają. A jeszcze kilka dni wcześniej, sam mi pokazywal inny model i mówił, że ten kupimy. Nie mam już sił do niego... ma tylko szczęście ze zanim zabrałam się za ta nianie to poszedł spać. Nie będę go budzić bo wstaje o 4 do pracy ale jutro to usłyszy ode mnie wiązankę. Nie daruję mu tego.

Alexia a rozpakowałaś już nianię i szczotkę? Może warto pójść do tego samego sklepu i wymienić za okazaniem paragonu. Tymbardziej że to nie zwrot a wymiana (za ewentualną dopłatę).

Alexia piękne rozowosci:) tez kupilam ten zestaw do włosków ale chyba córka będzie nim lalki czesala bo bardzo twarde ma wlosie:p
Beata te rampersiki na lato cudne.
Ta kołyska tez mi się podoba, o kropach to już nie wspomnę. To naklejki i taka tapeta? Bo na tel nie widac.

Dziękuję :) Groszki ręcznie malowane :) Zrobiliśmy sobie szablon i pędzelkiem po kolei...

Beata nie otworzylam tylko to była jedyna niania w tym smyku. Musze jutro zadzwonić do innego miasta i sprawdzić czy tam mają ten model, który chce i za ile. Jeśli nie to będę chciała jutro oddać ta co mam ale z tego co wiem to kasy nie dostane tylko kartę podarunkowa do wykorzystania. Nie miałam zamiaru robić juz w smyku zakupów bo tam wszystko drogie a teraz wyjdzie na to ze będę musiała zostawić dodatkowo u nich 400 zł :-( no cóż trzeba płacić za głupotę męża. Nie daruję mu tego i nie zgodzę się na ten model.

Bez oddechu i do tego bez monitora. To jest tylko sama kamerka.
Ale ja chciałam model 825l i on wszędzie jest ponad 400zl. Nawet zdziwiło mnie ze w smyku najtaniej ale byłam z mężem kiedyś w innym smyku i dostaliśmy ulotkę na 825 dlatego mąż był pewny ze taki model mają. Dzisiaj nie zwracając uwagi złapał do łapy i nie zwrócił uwagi ze to model gorszy.
Ja w tym czasie byłam na innym stoisku i nie sprawdziłam tego dopiero jak wzięłam ja do ręki w domu.

reklama
Do góry