reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja oglądam te karuzele i nie wiem która wybrać, dla córki miałam z Fishera - Rain Forest ale się popsuł po 2 latach. Kupiłam lampkę z projektorem, taka rzabke i karuzeli z projektem już bym nie chciała.
Ah z tymi torbami, pamiętam że ostatnio miałam dwie i później je tachalam po oddziałach. Teraz też pewnie dwie będą, a z brzuchem to już 3 pakunki ;-)

reklama
jak tak piszecie o tych walizkach na kółkach to ja chyba też zdecyduje się na taką. w sumie wygodniejsza sprawa.

fenika ale jak to nie ma gdzie trzymac walizki u Ciebie w szpitalu? a miękka tez musisz gdzies ulokować. a pod łóżkiem to nie pozwalają?

Fenika wszystkie polozne chyba strasza, ze nie ma gdzie trzymac walizek/toreb ale bez przesady jak ktoras musi wziac wszystko to gdzie ma to zapakowac, a sa tez osoby ktorym nie ma kto dowozic. Bez przesady :)

Torby przeważnie trzyma się pod łóżkiem albo obok. I wiadome że w jedną małą torbę nikt się nie zmieści, sam szlafrok pół torby zajmuje

Tez mi sie wydaje ze jedna na kółkach wieksza zajmuje mniej miejsca niż dwie.miekkie no ale ja mam na kółkach taką małą i nie wiem teraz czy od teściowej pożyczyć troszkę większą czy może kupić czy zostawić tak jak juz mam spakowane. No ale teraz na szkole rodzenia bedzie pakowanie torby i zobaczę co jeszcze polozna bedzie mówić bo np na liscie nie mają podkladow porodowych bo niby w szpitalu dają i muszę sie o to dopytać bo mialam dwie paczki w torbie spakowane a one takie duże że też dużo miejsca zajmują.

Położna mówiła ze takie miękkie łatwo do szafy wepchac a walizki nie ma gdzie postawić. Ja tez myślałam że to pod łóżkiem po prostu się położy. Pewnie po prostu zniose wszystkie rzeczy w jedno miejsce i zobaczę w co się zmieści zamiast kminic na wyrost :)

A ja zrobię tak że jak będę w szpitalu na zwiedzaniu to będę patrzeć gdzie dziewczyny trzymają torby i jakie typy mają

reklama
Piszecie w co się spakować więc ja sobie kupiłam walizkę na kółkach Link do: WALIZKA DUŻA XXL TORBA PODRÓŻNA 101 OKAZJA! i jest mega pojemna spakuje siebie i rzeczy dla małej a no na przyszłość się przyda. Fenika położna mówiła Ci ze można torbę schować do szafki .... ale której bo chyba nie tej przy łóżku ? Chyba dawno nie była w szpitalu ... Ja maiłam poprzednio torby wielkie i trzymałam pod łóżkiem ale teraz zainwestowałam w walizkę na kółkach.
Co do wózka to jeszcze ja nie mam ... jak wielu jeszcze innych rzeczy . Mam nadzieje ze zdążę :D.

Do góry