reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Agatha ja też je ledwo znalazłam bo były oddalone od tych ubranek niemowlęcych :)
Jeden dwupak wzięłam na 56 , a drugi na 62 -brakowało mi tylko rampersów , więc już teraz wszystko mam :)
Dla dziewczynek były tylko te dwa wzory a dla chłopców tez były super dwuapki z Tygryskiem o takie :

reklama
Agatha ja też je ledwo znalazłam bo były oddalone od tych ubranek niemowlęcych :)
Jeden dwupak wzięłam na 56 , a drugi na 62 -brakowało mi tylko rampersów , więc już teraz wszystko mam :)
Dla dziewczynek były tylko te dwa wzory a dla chłopców tez były super dwuapki z Tygryskiem o takie :

a ja dla mojej małej mam właśnie te z tygryskiem:-) i nie uważam, ze są dla chłopca:-p

ale te Twoje madzik też śliczne

śliczne są te rampersy, ale to juz mówiłam :-D Uwielbiam kupować ciuszki dziecięce, ale teraz stop. Czas na większe zakupy. Na dniach chcę kupić łóżeczko i materac, zastanawiam się, czy pościel też kupować, czy nie. Pierwotny plan był taki, że dopiero na jesień kupię pościel, a póki co kocyki wystarczą. Chciałam kupić ochraniacz tylko, ale kosztują 30-40zł, a pościel która mi się podoba jest w promocji za 100...
Fotelik już kupiony, wanienka też, łóżeczko w zamiarze... Trzeba teraz jeszcze dla mnie jakiś namiot kupić, bo nie mam się w co ubrać, ale zdecydowanie wolę kupić coś dla dziecka, albo dla M :sorry2:

rybka śliczne ciuszki:tak: my dostaliśmy od teściów też dużo ubranek-niektóre nowe, niektóre używane, ale wszystkie ładne:tak: ale za dużo ich, by zrobić zdjęcie, poza tym są w bagażniku, bo jutro zawieziemy je do mojej mamy, bo nie mamy ich na razie gdzie trzymać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry