reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

miluszka dobry fotelik a takim jest też maxi cosi ma również bardzo dobre noty bez bazy , nawet lepsze niż niektóre markowe z bazami;-)I pochwal się co dopadłaś w ikea:-)

madzik ja bym myslała 8my przedostatni albo ostatni ale najbardziej przedostatni;-)

reklama
W piątek dostałam kasę z Zusu i juz jej nie mam hihi
Kupiłam dwa leżaczki(jeden chce mieć w domu w górach na stałe-a znalazłam za fajną cenę

1. Leżaczek Bujaczek Fotelik FISHER PRICE 3w1+KubusP (980421697) - Aukcje internetowe Allegro

2. FISHER PRICE Leżaczek RÓZOWE SNY + wibracje 9szt (975316454) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze kupiłam taką przytulankę konika morskiego , ktos kiedyś o niej pisał:

KONIK MORSKI FISHER PRICE przytulanka swieci M5664 (966257715) - Aukcje internetowe Allegro

Mój M to już do mnie słów nie ma hehehe

W piątek dostałam kasę z Zusu i juz jej nie mam hihi
Kupiłam dwa leżaczki(jeden chce mieć w domu w górach na stałe-a znalazłam za fajną cenę

1. Leżaczek Bujaczek Fotelik FISHER PRICE 3w1+KubusP (980421697) - Aukcje internetowe Allegro

2. FISHER PRICE Leżaczek RÓZOWE SNY + wibracje 9szt (975316454) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze kupiłam taką przytulankę konika morskiego , ktos kiedyś o niej pisał:

KONIK MORSKI FISHER PRICE przytulanka swieci M5664 (966257715) - Aukcje internetowe Allegro

Mój M to już do mnie słów nie ma hehehe

super zakupki madzik

a to moje dzisiejsze lupki dresik na roczna julke oraz klapki ktore bylam zmuszona kupic bo u nas juz cieplo prawie 30 stopni i nogi mi puchna

na chwile obecna to przedostatnie zakupki (w srode jeszcze do lumpka skocze bo dostawa bedzie) - i mam zakaz zakupow przez kolezanki ktore mi robia baby shower :)

P1010309..jpg

madzia zakupy udane widze, super też lezaczki i maskotka

sasanka śliczne ciuszki, oj jak ja marze zeby już w klapkach chodzić,zazdroszcze :)

reklama
Do góry