reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja za swoja medele dalam 25 $ za nowa
ale jak czytalam opinie w USA to takie sobie miala ale skusila mnie cena - jednak w Polsce bardzo dobrze wypada w opiniach

Ostatnia edycja:
reklama
A-ASIA ja z Emi miałam ręczny avent ale użyłam go raz przy nawale i zaraz zrezygnowałam bo lepiej szło mi ręką :-p więc tym razem też nie kupuje i zobaczymy, jeśli zajdzie jednak potrzeba, M skoczy i taki zwykły ręczny mi kupi, ok 50 zł chyba avent w auchan np. kosztuje.

Moje ostatnie zakupy to wkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, kilka grzechotek i

http://www.allegro.pl/item1018155079_nie_przegap_okazji_kombinezon_dla_dziewczynki.html stan wiecej niz db (na wrzesień jak chlodniej juz bedzie)

http://www.allegro.pl/item963306367_laktator_medela_reczny_uzywany.html stan super

Centrum Gimnastyczne Chicco + dwa gratisy! (1019259802) - Aukcje internetowe Allegro wszystko oczywiscie odbior osobisty :-)

Stwierdzilam ze maty nie potrzebuje, ze to nam starczy a zawieszki mozemy sobie zmieniac.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, świetne zakupy!
patipaula, ceny jak marzenie:)

a co myślicie o komodzie-przewijaku? nasza córcia będzie mieć swoj pokoj koło naszej sypialni i tam planuję ją przewijać (i dość szybko przenieść do spania) .
na razie mam dla niej jedną komódkę i szafkę, ale patrząc na ilość ubranek i róznych akcesoriow, przydalo by mi się jeszcze kupic jeden mebel. ale ten przewijak mi kolezanki odradzaja, mówiąc, ze one przewijaly na lozku- tylko ze ja nie bede miec tam lozka u niej w pokoju i nie chcę mieć połowy rzeczy w naszej sypialni, połowy w drugim pokoju, lazic i szukac i sie zastanawiac co gdzie jest. myslę o ikei i tych szafkach.
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka

madzik to fioletowe z kotkiem boskie!!! będzie Ci ślicznie pasowało do wózeczka:-D kurcze mojej Jagódce też by się spodobało;-)

reklama
Do góry