Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pochwale się Wam co mój mąż wczoraj kupił. I to sam z siebie:-)
było około 21 jak zachciało mi się lodów, więc wygoniłam męża żeby mi kupił. Stwierdził, że pojedzie do tesco, bo jeszcze jakiś olej do samochodu sobie kupi i pare innych rzeczy. No i chyba na tym dziale motoryzacyjnym to z godzinę spędził. Kupił taką półeczkę przyczepianą do siedzenia - dla syneczka, żeby można mu było butelkę postawić:-) i takie śliczne folie przeciwsłoneczne z kubusiem puchatkiem do naklejenia na szybę. Właściwie to pierwszy samodzielny zakup męża czegoś dla Kacpra. Aż mi się tak słodko zrobiło, że on też wciąż myśli o naszej dzidzi![]()
jeszcze pewnie nie jeden raz cię zaskoczy zakupami dla synka, poczekaj niech nadejdzie czas samochodzików i samolotów itp. będziesz mieć dwóch synków 

.
Ale na razie postanowilam sie powstrzymac (no i nie ukrywam ze cena mnie tez powstrzymala
)
A takze polarowy kocyk i poduszeczka :-)

poduszeczka welurkowa i taka kolderka tez z welurku - mam nadzieje ze sie przyda - ale sliczna jest niebieska z żyrafką i słonikiem
przeważa kolor niebieski ale jeden komplet pościeli jest różowo niebiesko żółty i jeden ręczniczek jest różowo biały - nie mogłam się powstrzymac bo uwielbiam różowy ;-) a Piotrusiowi myślę że to nie będzie przeszkadzać
i 3 stówki pękły ... ale ile radości teraz z oglądania 

jakich proszków do prania uzywacie - bo już bym chciała prać, prasować