reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
dokładnie to, to łóżeczko:-) kupiliśmy jasne bo nie mogliśmy znaleść koloru pod nasze meble. Chcemy go obejcować ale jakoś odpowiedniego koloru lakieru też nie możemy znaleść:dry:
Co do "Gratisu" Zgred go pewnie zna---> bo to maluch MAMY MAJ 2006- kolego Igora

Zadzwonili dziś z wózkowego że była dostawa aż jednego atlantica. No i jutro jedziemy po wózek:-) :-) :-) :-) :-) HURAAA. (MAm nadzieję że inny kupiec się do jutra nie trafi):no:

ewula - a nie mozna bylo zarezerwowac????? W kazdym badz razie trzymam kciuki zeby nikt Wam go nie sprzatnal sprzed nosa...

Jesli chodzi o kolor mebli to my zamowilismy wszystkie sosnowe w naturalnym kolorze bo stwierdzilismy ze bedzie latwiej dobrac jakies jeszcze inne elementy do nich no i latwiej bedzie pomalowac pozniej na inny kolor.
Ale beda dopiero po majowym weekendzie... :eek:

Aletko- czyżby new foto w avatarku? no dawaj na zamkniętym :-p
mysz- my też mamy sosnowe, jasne :-) u nas tak wybraliśmy, bo w pokoiku małej jest ten kolor na ścianach, więc trzeba było rozjaśnić i faktycznie sa uniwersalne:tak:
ewula- kurde, no własnie nie mogliście zarezerwować? zyczę powodzenia i udanych zakupów jutro :-):-):-)

Wiem, że to pytanie już kiedyś się pojawiło na forum, ale nie chce mi się szukać tego wątku, a czas nagli, bo chcę złożyć zamówienie.
Mam jeden cieniutki rożek (10-letni, ale jak nowy, bo ileż sie go używa). Myślałam najpierw, ze dokupię jeszcze rożek z usztywnieniem, jakby jeden był mokry, to drugi byłby w użyciu, a wydaje mi sie, ze takiego maluszka łatwiej sie trzyma w takim sztywnym rożku. Potem przyszło mi do głowy, że zamiast rożka może przydałby sie śpiworek (http://www.madar.siedlce.pl/e-sklep/produkty/psciele/rozki/spiworek/1.htm) i chciałam sie Was poradzić, czy nie jest to zbędny wydatek i czy może zostać przy samym rożku, który już mam?

reklama
Ewitka - ti sie chyba nie da przewidziec - kazda mama ma swoja sposoby i upodobania - tylko od Ciebie zalezy czy go uzyjesz czy wywalisz na smieci bo stwierdzisz ze do kitu. Jedni pewnie uzywaja i sobie chwala, inni nie.

Aga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry