Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak zrobię zdjęcie to zamieszczę
a Piotrusiowi krzesełko niesamowicie się podoba - jest tak zadowolony że ma swój stolik, w który może pukać, stukać itp. że jak go wsadzę do niego to spokój na pół godziny 

) ale jest śliczny taki męski i niedrogi jak na ten sklep bo w promocji 69,99 złoty 
a jest prześliczny 
zdjęcia potem ... a czapka to po prostu rewelacja !! taka rosyjska z futerkiem i nausznikami - taka pilotka rodem z Syberiii - no po prostu Piotruś wygląda w niej kapitalnie !!!!

, ale my mamy malutkie. dorwałam "na wakacjach" w promocji za 99 zł. Musze powiedziec, że Michasiowi krzesełko spodobało sie o wielebardziej niz spacerówka, w której przukułam go pasami do oparcia
. wróciliśmy do gądoli. między krzesełko, a plecy dzidka wkładam kocyk, zeby miał oparcie pod lędzwiami. I maly problem, ulubiona zabawa w krzesełku Ja zrzucam Ty podnosisz
Wasze dzieci już siedzą że do krzeselka je dajecie?? Nie załamujcie mnie, że Hania taka spóźnialska jest!