Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki nieprzemakalny.
puzzli piankowych - bede je rozkładała jako mate i jesczze dokupie jedna pakę albo i 2. kupiłam nowe nozyczki, bo te poprzednie tak nam tna paznokcie, ze sa jak igły osstre, miseczki i łyżeczke tommee, szczoteczke na palec, tarkę plastikowa, skarpetki frotte, herbatke malinowa, kaszkę, top to toe płyn, smoczki nr 3 aventu i kurde dałam ciała, bo kompletnie sie nie znam na butelkowych sprawach i te smoczki z napisem 3 potraktowałam jako te trojprzepływowe. a to sa zwykłe. wydałam łącznie jakies 130zł a i piłeczka welurowa z dzwoneczkiem. i w sumie nie jestem zadowolona, bo mam wrazenie, ze kapsio ma jakos malo zabawek.no bo raczej ma mało. a wy ile macie?nie wiem czy ilosc zabawek świadczy o tym, ze dziecko lepiej sie rozwija?wydaje mi sie, ze nie, ale ciagle mam takie poczucie, ze jest taki biedny ten moj synek, bo mam malo zabawek, chociaz jak je zbiore do kupy to w sumie jest ich naście, ale wydaje mi sie, ze go wszystkie znudziły juz.bo kupujemy takie normalne bez cudow zabwki jakos tam grajace, grzechotki, gryzaki, ogolnie grzechotające, a nie jakiess tam stoliki z guzikami i inne bajery. a moze powinnam takie bajery zaczac kupowac? ale mam problemy
;-)jakie kupujecie zabawki