reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my buciki od początku prawie zakłądalismy na wyjscie takie miękkie jak skarpetki, a dodawały uroku i kazdy sie śmiał z tego, ze takie śmieszne małe nozki w malutkich bucikach. a jak kacpere podrosł to sie zbuntował i teraz zrzuca z nozek wszystkie buciki. specjalnie na zime kupiłam mu fajne na rzep kozaczki i nie mial ich ani razu. cała zime musielismy zakłądac mu skarpetki frotte, bo nie dał załozyc sobie butkow, a jak dał to zanim doszlismy do auta to juz były zrzucone

a tak poza tym to ostatnio zaszalałam i kupiłam zaległe zabawki m. in duzego zółwia tiny love, kulę fishera, główki wyskakujące, wierzę swiecącą, grająca farme. teraz trza kupi jesczze te kubeczki, co sie jeden w drugi wkłąda i jaksas wieze co sie na pałąk zakłada elementy. no i w koncu ten jeździk, ale to juz chuba na świete, bo sie spłukałam:-) i jeszcze sobie kupiłam sukienke z włóczki, fajna nawet.tylko butow do niej nie mam. i kolejny wydatek:-) ale jeszcze pare rzeczy kupiłam wiec napisze na naszym wątku zakupowym

ja dziś kupiłam córci sukienke z prosiaczkiem z kubusia puchatka, bluzeczke z przyjaciółmi kubusia puchatka, bluzeczke z elfami, 3 pary rajstopek, bluzeczke w kwiatuszki i paseczki i jestem szcześliwa:-) jeszcze pare rzeczy mi sie w sklepach spodobało ale nie moge wszystkiego na raz kupic bo mąż głowe mi urwie:-) a jak na raty kupuje tzn co pare dni to nic nie mówi taki jest fajny

kurcze - a ja sie zastanawiam nad tym jezdzikiem co sie zamienia w rowerek i z jednej strony kusi mnie ale cena jest wysoka :-( 200zl :szok:

kurcze - a ja sie zastanawiam nad tym jezdzikiem co sie zamienia w rowerek i z jednej strony kusi mnie ale cena jest wysoka :-( 200zl :szok:

my chcielismy kupic, gdy kupowalismy krzesłko, ale w zadnym sklepie nie bylo tak fajnych jak na allegro i postaniwlam kupic, ale nim sie rozejrzałam to pieniązki sie rozeszly i teraz musze poczekac na następne. w kazym razie mysz ja na pewno kupie taki jeździk, bo uwazam, ze to super sprawa. i ma wiele zastosowan:-D

a ja kupilam mace-sobie, taki drobiazdzek.kosz zabke i misia na zabawki,w Rossmanie.przynajmniej mamy porzadek;-)tylko 22zl za jeden,wiec nie ma tragedii.

reklama
mysz jakby tu mam problem, bo wszystkie mi sie podobaja, a niestety moze byc tlyko jeden:-D. nie wiem kurde, troche mam stresa, bo to jednak kosztuje i nie chce kupic badziewia. ja sobie okresliłam kwote, ze do 250 zł moge wydac.

Do góry