Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio zakupiłam rowerek, fotelik i wózek
były potrzebne ale budżet domowy juz nie istnieje
.
MamaQ czy jesteś zadowolona z tego wózka? Strasznie mi się on podoba, ale mi najbardziej chodzi o to, żeby był jak najmniejszy po złożeniu, bo ma być to wózek na wyjazdy i ma zajmować mało miejsca w bagażniku - jeśli się da oczywiście ;o)
Chciałam go kupić, ale tak sobie pomyślałam, że jeśli to mam być wózek tylko na wyjazdy to chyba będzie przesada jak wydam tyle pieniędzy ;o( ale strasznie mnie kusi ... ;o)
Aha i on się chyba nie rozkłada do pozycji półleżącej, co?
Bo na wakacjach jak będziemy dużo spacerować i zwiedzać to Niunia pewnie będzie spała w tym czasie , a na siedząco to raczej nie bardzo 
Ale Rafalek ma ekstra dziadka :-)
ewula - ja te rowerki jzu od miesiecy ogladam i wszystkim juz sie przyjrzalam dokladnie, ale na obecny etap to musi byc rowerek z podporka na nogi i ta obrecza wokol dziecka, bo pasy nie pomoga jak Jasio nagle by sie chcial obrocic i by zlecial...
Tak wiec jedynie podoba mi sie sposrod tych z ww elementami ten
ROWEREK,SINGLE NA PEDAŁKA KOLORY WYS KURIEREM 0 (318872833) - Aukcje internetowe Allegro
taki wlasciwie jak ten co ty dalas link do niego :-)