Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie mam nawet jak zrobić zdjęcia bo gondolka leży w pudle a stelaż w wózkowni na dole. Przez przemeblowanie mamy masakre w domu. Mam nadzieję, że do jutra meble w pokoju córki będą już gotowe do przekładania rzeczy z kartonów i podłogi to jak ogarnę to zrobię zdjęcia, póki co nie ma szans
Dzięki dziewczyny muszę jeszcze kupić ubranka w większym rozmiarze chociaż nasza córka nie zapowiada się na olbrzyma
Ruda body kupione w sklepie stacjonarnym. na metce jest napisane le bebe Ewa body l04. Chciałam znaleźć w Internecie i Ci podesłać link ale niestety nie znalazłam.
Tekila juz zaopatrzona na zimę jesteś fajne ciuszki, najbardziej podoba mi sie ten pierwszy czerwony kombinezon (a ja ogólnie za czerwonym u siebie nie przepadam ;p ale dla dzieci mi sie podoba).
Dzidzia też ładne te ubranka :-)
Ruda Ty tu w ogole nie powinnas zagladac by Cienie kusiło;-)