reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Mam nadzieje że udało mi się wkleić zdjęcia:-)

Załączniki

• DSC00199.JPG
    DSC00199.JPG
    79 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00200.JPG
    DSC00200.JPG
    72,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00201.JPG
    DSC00201.JPG
    67,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00202.JPG
    DSC00202.JPG
    66,9 KB · Wyświetleń: 39
Widze ze zakupy juz u niektorych calkiem porobione.

Ja juz mam prawie wszystko - oprocz wozka i kometykow.
Juz po powrocie kupilam wanienke ze stelazem, fotelik ze spiworkiem, pieluchy... Mam tylko nadzieje ze z wozkiem nie bedzie problemow - w koncu to model z tego roku i w czarnym kolorze... No i gondole planowalam kupic uzywana ale chyba bede musiala kupic nowa bo nic ladnego na allegro sie nie trafia:no:

No i musze jeszcze zamowic lezaczek i karuzelke.

Milo popatrzec na Wasze zdobycze - ja juz niestety nie naciesze sie zbytnio kupowaniem - wszystkiego mam w nadmiarze, szczegolnie ciuszkow, naciesze oko Waszymi zakupami.

Sanya - piekna fura - w moim stylu.:tak:

Kkasiulka- zakupy super, ale wozek mnie po prostu rozwala. Cudo:tak::-). Już nie mogę sie doczekać mojej Marity:tak:.

Karina-czułam, że Ci się spodoba:tak: -widzę śliczny nowy avatar cudo:-)
Ja też zostałam z malutką ilością zakupów, wczoraj kupiłam kocyk gruby do wózka, dzisiaj planuję jakąś pościel do wózka i może kupię część kosmetyków.. ale jest tak gorąco bleee... Póki co jadę oddać torbę do kaletnika bo mi się uszko naderwało:dry: i może pooglądamy kamerki cyfrowe bo jakoś mi się zachciało :-)
Kkasiulka-to ty już prawie gotowa jesteś!!!:-)

Anaklim-kocyk czaderski:-)

moniap - mam takie same trzy body jak Ty .. nabyte w tesco ..

Kkasiulka - slieczne rzeczy a wiesz co mnie najbardziej rozwaliło ... te małe buciki Nike .. ale to moje zboczenie zawodowe na punkcie butów :))..

Anaklim - super kocyk ..

Karina - no ja też kochana mam aż za dużo tego wszystkiego ..

Ewa się ostatnio śmiała jak była u mnie że tych spodni co mam dla małego to na 100% wszystkich małemu nie założe .. więc mi do kupienia tylko karuzela została.. no i pieluchy ... reszte już chyba mam ...

Dziewczyny - piękne to wszystko tak bardzo, że wszystko chciałabym mieć;) Tak mnie dziesiaj naszła refleksja, że gdybyśmy zebrały w jednym miejscu to co mamy, to byłby niezły sklep;-)

Anaklim- to zbierzmy;-) a za zarobione pieniądze urządzimy zlot wrześniówek ehhehe.

Ja muszę zakupić rzeczy dla siebie... mam tylko szlafrok i koszulinę jedną...
Położna dała listę, nawet jest po angielsku może chłopa wyślę?:-p:-)

reklama
Ja dzis dokupilam jeszcze foczke do wanienki ( ciekawe czy to sie sprawdza??? nigdy nie uzywalam ), butelke z Nuka... w koncu bedac w Arkadii trzeba bylo cos kupic;-))

Do góry