reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kasia- a możesz wkleić link do tego łóżeczka i barierki???

anaklim- śliczny kocyk w pięknym kolorze:-)

aniam- no ty to ubranek masz full... ja myślałam, że mam dużo, ale przy tobie... hehe niebardzo:-p

sanya- ja dla siebie tez prawie nic nie mam:baffled: więc jak tylko moje plecy lepiej się poczują mogę ruszać na zakupy:tak:

karina- u nas foczka się sie sprawdziła:no:

dzwonił kurier z informacją, że jutro wózeczek będzie u mnie:tak:
czekam jeszcze na przesyłkę z allegro (smoczki, butelki i takie tam....) i pozostanie nam do zakupienia materac, wanienka, stelaż, przewijak i chyba będzie wsio:-)

reklama
Hej, hej kochane!!!!
Widze, ze zakupowe szalenstwo juz prawie zbliza sie ku koncowi........wszystko takie slodziutkie....miod na moja umeczona dusze....
u nas prawie tez........wozek juz czeka tylko na odebranie i musze dokupic materacyk do lozeczka.....
czekam tez z utesknieniem na moja walize, ktora ma lada dzien dojechac z belgii i zaczne w koncu prac i prasowac....
juz nie moge sie doczekac....
aaa no i oczywiscie spakowac siebie...mam wszystko, tylko czekam na ten transport.....
no i moge isc rodzic...
to pozdrowka kochane i do kiedys tam znowu...jak bede miala okazje znowu skorzystac u kogos z neta...:-):-)

Dziewczyny z Warszawy, nie wiecie gdzie w naszym miescie można kupic torbe do wózka z przegródkami? W necie nic nie moge znaleźć co by mi odpowiadało. Ja też dla siebie nic jeszcze nie mam, ale postaram sie to szybko nadrobic. :-)

Dziewczyny z Warszawy, nie wiecie gdzie w naszym miescie można kupic torbe do wózka z przegródkami? W necie nic nie moge znaleźć co by mi odpowiadało. Ja też dla siebie nic jeszcze nie mam, ale postaram sie to szybko nadrobic. :-)

To raczej problem toreb, które nie posiadaja przegródek :no:, beznadzieja :dry: nawet torba aventu ich nie posiada, aczkolwiek jest oddzielne miejsce na butelki i jakaś siateczka na brudne ubranka. Ale cała reszta i tak wala się po takiej torbie :no:

my mamy już "prawie wszystko"...przynajmniej dla Hani, co do mnie to koszule nadal czekają na zakup., jakies klapki tez by się przydały...

A w czym zamierzacie kapąc maleństwa???? w sensie kosmetyków ...., bo ja się zastanawiam nad Oliatum emulsja do kąpieli...

Ewa - miło że moja kuzynka ma dar do zakupów ubranek w wielkich ilościach.. ja tam nie płacze z tego powodu ..

Klajo - ja mam Jonsona ten płyn z pąpka do mycia , choc wszyscy mówia ze nie jest najlepszy , ale jak juz nabyłam to wytestuje , najwyżej kupie inny

A w czym zamierzacie kapąc maleństwa???? w sensie kosmetyków ...., bo ja się zastanawiam nad Oliatum emulsja do kąpieli...

klajo- oliatum jest spoko, ale... linomag również posiada serię kosmetyków do kąpieli (m.in. taką emulsję) która jest równie dobra (a wg mnie nawet lepsza) i o połowę tańsza:tak::tak:

Ja stawiam na oliatum albo wypróbuje ten linomag ale raczej nie codziennie, przynajmniej na początku. Do kąpieli będziemy używać najzwuklejszego mydełka bambino.:tak::tak:

reklama
Agata- co tam planujesz dla Marysi na urodziny? Bo to już za chwilke
Hulajnogę :tak::tak:, bardzo jej się podobają, już ma obiecaną :tak::tak:

Nie wiem tylko jak z imprezą bo moi rodzice akurat wyjeżdżają a nie chcę robić dwóch imprez i już czuję oddech teściowej w dniu urodzin Marii na co mam średną ochotę.:-p Tortu i tak nie będzie - muszą być wszyscy :-p albo tylko Maria i my - rodzice :-p

Za to siostra D. chciała kupić Marii samochód na baterie taki dla niej:baffled: - no wszystko fajnie ale nasze obecne mieszkanie ma 63 m2 i że niby gdzie mam je wstawić :confused:, przeprowadzimy sie w grudniu do domu to przecież też przed kwietniem nie wyciągniemy go .... no właśnie nie mamy miejsca na takie rzeczy :baffled:, w domu jeździć nie pozwolę:no:.
Pomysł jest może i ok ale jak będzie gdzie tym jeździć - ja tam betonowych ścieżek wokół domu nie chcę, na ulicy za nią ganiac nie będę :no:
Mam nadzieję, że nie kupiła tego auta jeszcze bo inaczej będzie trzymać je u siebie w pokoju :blink:

Do góry