reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kasia_z fajny fotelik, 4 w ocenie bezpieczestwa dostal na 5 i w ogole...te ochranaicze na ramiona w razie potrzeby gdyby dziecku przeszkadzaly w pozniejszym wieku mozna odczepic...cale oparcie tez zeby sotalo siedzisko i z tylu takie cos sie otwiera zeby zamontowac w pozycji pollezacej co dla mnie jest wazne bo syn czesto zasypia w samochodzie..a spanie w pozycji siedzacej nie jest fajne... :)

dzieki dziewczyny! mi to sie prawie wszystkie pdobaja a zastanawialam sie bo wiekszosc ma albo biale albo kremowe obicie na wysokosci ramion co skutkowac bedzie tym ze bedzie ciagle brude...moj syn ma uzdolnienia w tym kierunku niestety...a jedyne co to ziolony i ten z pomaranczowym maja jakies inne kolory na tej wysokosi....

reklama
Ewa, u mnie też Piotruś ciągle przy matach majstruje :-D nosi te zawieszki po całym domu, a najbardziej szczęśliwy jak mu ktoś zawiesi na lampie :-D

dziewczyny, w mothercere do 11 listopada jest promocja -25% na wszystkie ciuszki:tak::tak:
dlatego poszalałam i zakupiłam dla olci 7-pak kolorowych bodzików z długim rękawkiem za 49 zł i 3 pak bodzików z długim rękawkiem disney 37 zł, 3-pak pajaców za 30 zł i 3-pak bodziaków na ramionka za 15 zł:tak: wzytsko w rozmiarach 3-6 miesięcy:)

reklama
Do góry