reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Szkoda, ze ta promocja tylko do jutra bo dzisiaj nie dam rady sie wybrac do sklepu. Mam 4 kocyki dla Matyldy, ale chyba żaden nie jest wystarczająco ciepły i wydaje mi sie, ze ona w nocy marźnie. Śpi w śpiworku (cienkim) i okrywam ja kocykiem, ale jak się budzi w nocy to ma lodowate rece i twarz i w ogole nie jest zbyt cieplutka. :szok:

reklama
aaaaa i zobaczcie co kupilam dla corci:
ALBUM 5 LAT DZIECKA -A.Geddes- OD WYDAWCY-ŻÓŁTY (474082584) - Aukcje internetowe Allegro

polecam bardzo! sliczne zdjecia z dzieciaczkami....i w ogole jak syn mi sie urodzil to kupilam taki tylko czerwony i caly czas wpisuje wszystko...wklejam zdjecia...super pamiatka...zarowno syn jak i corka dostana go w swoje 18 urodziny :) beda tam mieli zdjecia z usg ze soba, opaski ze szpitala...kosmyk wlosow...zdjecia i informacje co kiedy sie nauczyli ile wazyli co lubili a co nie w danym okresie, z tylu sa siatki do nanoszenia wzrostu i wagi...rozrysowana szczeka zeby wpisywac daty pojawienia sie zabkow...naprawde suuuper sprawa bo co tu duzo mowic nie bedziemy tego pamietaly kiedys za chiny :) szkoda ze kiedys takich nie bylo, chcialabym miec cos takiego..... :)

Ewa - ja dzis bylam w Mothercare ale nie wiedzialam ze na bielizne tez sa znizki bo pisalo ze na kolekcje jesien/zima:baffled:

karinko, ja na początku też myślałam, że to mchodzi o typowo jesienno/zimowe ciuszki, ale babeczka w sklepie powiedziała, że wszystkie nieprzecenione rzeczy wchodzą w skałd kolekcji jesień/zima:tak: teraz żałuje, ze nie zakupiłam tego więcej w większych rozmiarach. miałabym na zaś:)

aniach- fajny zakup:) na pewno wam sie przyda!!! u nas łóżeczko turystyczne zdało egzamin na 5:)

kinga- zakupilam julci taką książeczkę, ale z systematycznością jestem na bakier więc.... do tej pory leży nie uzupełniona:zawstydzona/y: mimo wszystko, uwazam, że to świetny pomysł!

reklama
Do góry