reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Dopiero teraz założyłam konto na allegro i od wczoraj kupiłam już śpiworek, 3 pajacyki dla młodszej, dla starszej 2 piżamki, mam nadzieje, ze to jeszcze nie uzależnienie. :eek:

Ida...no okaze sie z czasem ;) ja to przyznaje sie bez bicia ze zakupy prezentowo-swiateczne robie przez allegro i zazwyczaj w polowie grudnia mam juz wszystkie prezenty i wiecie jaka to ulga jak przychodzi ten okres przed samymi swietami wszyscy biegaja po tych sklepach nerwowo szukajac prezentow, wydajac kupe kasy bo przewaznie wszystko drozeje przed swietami a ja mam swiety spokoj...to juz 3ci raz kiedy bede tak robic i wierzcie mi ze warto, czlowiek pozniej taki ma luz :)

Ja też lybie kupować przez allegro:tak: Teraz się rozglądam za elektroniczną ninią i leżaczkiem:-) I musze jeszcze bodziaki dla Julki pokupowac na dlugio rekaw:-);-)

aniach- lozeczko super, my mamy podobne i jest extra!!!no i widze, ze zakupy dla Julenki na calego!!:-):-)
a ten album swietny, z checia tez bym taki zamowila, ale nie wiem jak to sie tam robi na tym allegro, zeby moc zamawiac.......
a w ksiegarni ile kosztowal?? duza roznica w cenie??

ajako - a myślałam że nie istnieją osoby, które nie mają konta na allegro :):-D
ale wszystko przed Tobą ..

aniach - takie masz salony , że niania potrzebna ,,, bo mój nawet jak się przeciąga to w drugim końcu mieszkania słysze;-)

Ja kupiłam synkowi body Nike .. też na allegro oczywiście ..

reklama
aniach polecam ci ta elektroniczna nianie...szwagierce kupilam i jest bardzo zadowolona..mowi ze najmniejszy szelest slychac i nawet glosy z korytarza...
NIANIA ELEKTRONICZNA - FISHER PRICE 2008- KRAKÓW (477063611) - Aukcje internetowe Allegro

a lezaczek to ja mam taki najprostszy bez bajerow i w zasadzie taki mi sie podoba...ma raczke i moge ja wszedzie wziac bez problemu....wyglada podobnie do tych:

NOWY Leżak Leżaczek NAJLEPSZY i NAJTAŃSZY ADBOR (461889253) - Aukcje internetowe Allegro

ajako...zeby kupowac przez alegro najpierw musisz sie zarejestrowac, pozniej oni wysylaja do ciebie poczta list z kodem aktywacyjnym...jak go dostaniesz to aktywujesz konto i droga wolna, kupujesz co chcesz i ile chcesz :D tylko ze to naprawde wciaga...czlowiek dopiero sie leniwy robi i nie chce mu sie po sklepach lazic ;)

Do góry