reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

a i wiecie...nigdzie nie moge dostac maly rajtuzek...takich do sukienusi wlasnie...przeciez we wrzesniu czy tez pazdzierniku nie wyjde z mala na zewnatrz w samych bodach i sukience, prawda??
moze w Polsce cos bedzie??jak myslicie??pewnie blizej jesieni sie pojawia, co??

Ja właśnie kupiłam parę tycich kremowych do sukienek które nabyliśmy ostatnio... widziałam w H&M, w sklepach dziecięcych też spory wybór był, no i zawsze zostaje allegro:-) widziałam ostatnio firmy Kolorino..jak wystawią ponownie to wkleję linka,bo sama na nie poluję:tak:

reklama
.Ja też powoli zaczynam szał zakupów:-D ,mam już trochę bodziaczków,i w sumie to tego mam najwięcej ,ale co jak co , uważam że dużo bodziaczków zawsze się przyda :tak:. Czekam teraz na mężowską wypłatę i dalej lecę kupować;-). Chciałabym już kupić łóżeczko ale wydaje mi się że za wcześnie,przez te 2 miesiące tylko się zakurzy:rolleyes2:.

.Co do proszków to przy Lence kupiłam Lowelę ale okazało się po próbach że tylko Jelp jej nie uczulał,i przez jakiś czas musieliśmy jechać na Jelpie,teraz kupiłam jakiś polski proszek i mam nadzieję że Daria nie będzie uczulona:tak:.

ajako - Twoja babcia miała napewno racje co do pampersów , jesli jest tak samo jak z resztą rzeczy ... mój J jezdzi do niemiec na szkolenia , zawsze samochodem i z ogromną listą , kupujemy przede wszystkim całą chemie .. proszek persil niemiecki jest bez porównania z tym naszym , to samo jest z kosmetykami .. A że jedzie tam w październiku, to pewnie pieluszek będzie musiał przywieźć ..

Śliczne macie te ciuszki .. wszystkie słodkie i malutkie :))..
a małe rajtki dziś widziałam w H&M.. bo byłam na chwilkę w tarasach więc jak bym nie mogła nie wejść do sklepu ... moje dziecko dostało dwie grzechotki .. ciuszki już mam , a nie mogłam tak nic nie kupić :))..

.ajako też się zgadzam z twoja babcią,jak mieszkaliśmy w Szkocji to proszki do prania są o wiele lepsze niż w Polsce,w uk dopierało mi się wszystko pięknie w 40 stopniach a u nas muszę prać w 60 stopniach,oczywiście ta sama marka proszku do prania,niestety.

Ja tez potwierdzam ze Pampersy polskie sa inne niz np we Wloszech. Tam jest z 5 rodzajow pampersow. Te standardowe to te ktore sa u nas jako Premium w fiotelowym opakowaniu.

Ja dzis znow dokupilam troszke ciuszkow, tym razem w lumpeksie. Kilka sztuk to byly jeszcze noweczki z metkami. :-)
Ja uwielbiam kupowanie wiec nie odmowilabym sobie tej przyjemnosci wyszukiwania perelek i to w dobrych cenach ( np na wyprzedazach) dzieki temu mam juz np skompletowany piekny komplet granatowo-pomaranczowo-bialy z tygryskiem puchatkowym - bluza, skarpetki i butki. Wygladaja jak prawdziwy komplet a wszystko kupowalam oddzielnie i to z roznych firm.

Karina - widze że Ty jesteś taki szperacz jak ja i tym bardziej sie cieszysz im coś tańszego i fajnego upolujesz .. wkońcu kupić po normalnej cenie to nie jest wielki problem ..

Anaklim - dawaj buciki :))

Aniam - dokladnie :-) Ciesze sie jak dziecko jak kupie cos pieknego a na dodatek wydam malo.

Przypomnialo mi sie przyslowie mojego wujka ( mimo iz nie na temat hehe) : Nie sztuka sie nauczyc i zdac - zdac bez nauki to jest sztuka;-) hehe

Butki

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    444,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry