reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Monika musisz skończyć przeglądać allegro bo twój M zbankrutuje z toba:p:p
mam kocyk minky, jest super milusi;) różek jak dla mnie za miękki, mam taki trochę sztywniejszy, żeby lepiej się trzymało i przenosiło malucha.
Jadę dziś na zakupy, pooglądać prezenty na święta i może coś dla juniorka znajdę:)

Akurat rozek to chce moja siostra kupic hehehehehehe pod choinke dla malej, uparla sie i cp mam zrobic.
Za czasow mlodego rozki byly z kokosem sztywne.
Minky na zywo nie widzialam, ale sa takir pieeekne

Monia, moja siostra kupuje też rozek dla naszej małej, o ten:
KOLEKCJE POŚCIELOWE

A mi kocyki minky też sie podobają, najprawdopodobniej w końcu też zamówimy bo bardzo nas rodzice odciążają z wózkiem dla Małej

No piękne są :))) ja postanowiłam iść w turkusowe dodatki dla małej wiec głównie w tym kolorze szukam, mam bzika na punkcie tego by wszystko kolorystycznie bylo dopasowane.

Monia, tak apropos wózka szarego, fakt dużo ich jeździ i ja też szary planuje kupić, ale myślę, ze super bedzie można ożywić go kolorowymi dodatkami, kocykami, spiworkami itd :)

reklama
Mamuśki doradźcie mi który wózek wybrać czarny czy siwy ???? blackberry_enl.jpginne kolory nie wchodzą w gre bo kupuje używany i tylko te dwa są do kupienia :)::)

Załączniki

• blackberry_enl.jpg
    blackberry_enl.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 46
Do góry