• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
No ja tez mam rozne kolory ubranek, nie rylko roz, kocyk mam jeden rozowy, drugi rozowy po jednek str po drugiej bialy w jakies serduszka, sukieneczki mam roznokolorowe, kombinezon mam fioletoey, bialy i rozowy. Mysle czy mala doda z niej nie wyjdzie heheheheeheh

Dorex3 widziałam tam ten wózek, mnie też się on podoba. Chcemy tam w przyszłym tyg jechać z mężem i pooglądać wszystko dokładnie.
Mnie wkurza to, że dla chłopców 90% rzeczy jest albo w brązie albo w niebieskim. Naprawdę ciężko znaleźć coś np zielonego czy pomarańczowego.
Dla dziewczynek jest większy wybór i tego wam zazdroszczę:P

ja mam dużo ubranek w pomarańczowym żółtym czy zielonym które kupiłam w lidlu albo biedronce:tak: a mi się ciągle wydaje że dla chłopców są ładniejsze:-D

Dorex jak ja przez 5 lat naogladalam sie tego niebieskiego, zoltego i zielonego to teraz szaleje z rozem :)))
Ale mowiac szczerze teraz da rade kupic kolorowe ladne ubranka dla chlopca. Jak ja kompletowalam wyprawke srednio bylo. Nawet ostatnio powiedziala to moja mama, ze teraz to wszystko jest piekne i dla dziewczynek i dla chlopcow.

Oto nasza szufladka z samym rozmiarem 56 :)

Załączniki

• 1417178180946.jpg
    1417178180946.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry