• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ja pamietam jak mowilismy z D, ze nie bedziemy z Mili robic "ksiezniczki", zero rozu i wgl, pokoj ma rozowy, mebelki jasne drewno z fioletem, ubranka roznokolorowe,ale kroluje roz i powiem Wam,ze nie widze w tym jakiejkolwiek przesady :P nic w tym zlego, ze stroje Mala, jak bedzie wieksza, to wiadomo nie bd jej ubierac calej na rozowo, ale poki jest malutka... :D

reklama
Ja też nie przepadam za różem, ale wczoraj zachwycałam się malusimi różowymi sukieneczkiami itp, a za to lubię niebieski, a jakoś te ubranka dla chłopców mnie nie przekonują....hmmmm

Mi sie podobaja ubranka dla chlopcow, ale te na roczniakow, sa takie stylowe :D ale i drogie, ogolnie wydaje mi sie, ze dla dziewczynek sa tansze i oczywiscie wiekszy wybor :) chyba,ze to w moim rejonie tak jest :P

reklama
Chociaz ja na punkcie ubranek dla synka tez mam hopla... ja chyba lubie kupowac ubrania, szperac i wyszukiwac tanie i ladne ciuchy :) wiec moj syn ma pelna 6 szufladkowa komode , do tego kilkanascie koszul :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry