reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Piękny wózek! My mamy taki, kupiony dla Mili, teraz Ala bedzie w nim śmigac :)

Załączniki

• 1417386858922.jpg
    1417386858922.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Monia suuper! Aż mnie korci żeby sprzedać ten co mam i kupić w różu ale mój malz jakby usłyszał to by mnie puknal w czoło :-D

Ładny wózek ,ważne żeby był wygodny/ funkcjonalny, wybór koloru to tylko indywidualna sprawa, kwestia gustu;).
monikamarcina ja też wróciłam z lumpka a właściwie z 2ch ;) I też jestem zadowolona, kupiłam 10 par pajacyków / śpiochów za 17 zł czyli 1,70 zł sztuka :-)
A w innym mniejszym lumpku śpioszki welurowe z czapeczką za 4 zł i komplet welurowy kaftanik+ półśpiochy + śliniak+ czapeczka za 5 zł. A dla siebie szal- komin wełniany za 10 zł i rękawiczki cieplutkie za 12 [obie rzeczy nowe z metkami bo w tym sklepie mają właśnie rękawiczki, szaliki, czapki, rajstopy itp z firmy Moraj prosto od producenta].

Z malych ubranek to tylko jeansowa sukieneczka, koszulka z motylkiem i czapeczka i papusie. 3xlongsleevy dla mlodego a reszta wieksza od 18m do 24 i legginsy z kroliczkiem na 104cm heheheeh

Załączniki

• 1417430987246.jpg
    1417430987246.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 71
  • 1417431010087.jpg
    1417431010087.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Monika a dopiero co pisałaś ze juz wszystko masz :) ja niby tez ale chętnie.coś tam dokupuje ciągle :) za to wczoraj skończyłam pakować prezenty na święta. Juz mam dla wszystkich! :) drobiazgi bo zestawy kosmetyków, ale cieszę się że mam już to z głowy!

Do góry