reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne

Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl

i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
10451851_913198728697759_1944828996716586396_n.jpg

reklama
Vani my model mamy upatrzony tylko nie możemy się zdecydować na kolor a na pewno też nie będziemy brać z wystawy tylko zamawiac ale w tym tyg m mówił ze podjedziemy i pooglądamy te 2 kolory bądź chociaż 1 i zapytamy jaka jest realizacja, i jak faktycznie też taka długa to kupimy

Ladyli pamiętaj, że przy zamówieniu płaci się tylko zaliczkę, więc spokojnie dziadki mogą resztę dopłacić później, przy odbiorze;P
Ja właśnie przeżyłam szok, facet w sklepie zapewniał mnie, że na wózek min 2 tyg i że będziemy mieć szczęście jeśli będzie przed świętami bo ma być przestój później. I dlatego zamówiliśmy bo też chcieliśmy przed świętami samymi. A tu niespodzianka, bo telefon dziś, że wózek już jest:szok::p
Cieszę się, choć kurcze to trochę wcześnie jak na moje potrzeby:)

Ladyli pamiętaj, że przy zamówieniu płaci się tylko zaliczkę, więc spokojnie dziadki mogą resztę dopłacić później, przy odbiorze;P
Ja właśnie przeżyłam szok, facet w sklepie zapewniał mnie, że na wózek min 2 tyg i że będziemy mieć szczęście jeśli będzie przed świętami bo ma być przestój później. I dlatego zamówiliśmy bo też chcieliśmy przed świętami samymi. A tu niespodzianka, bo telefon dziś, że wózek już jest:szok::p
Cieszę się, choć kurcze to trochę wcześnie jak na moje potrzeby:)

oooo to super :-) my dla OLi tez zamawialismy wozek i czekalismy na niego 6 tyg, bo było to na koniec roku. a jak go odebralismy to... kot w nim kilka rajdow po domu zaliczył, bo K. zawieszenie testował :-)

zreszta kot uwielbiał zawsze rzeczy Oli i wykozystuje kazda chwile nieuwagi i leci w jej pielesze :-) jak go wyganiam a Ona go oklada jeszcze kocysiami... taka kocio-ludzka symbioza :-)

Drago brakowalo Nam tu Ciebie i Twoich cudownych kipiacych smiechem postow :D
Swoja droga, to Mila jako pierwsza jezdzila w swoim wozku, ale kiedys jechalam na zakupy na rynek i wywiozlam babci kota, ktory siedzial w torbie pod wozkiem haha
Jeszcze opier.. dostalam, ze kot mogl sie zgubic ahahaha

Drago to tak właśnie jest. Jakbym zamówiła przed świętami tak jak chciałam to pewnie bym czekala 6 tyg. A że nam się nie spieszyło i powiedzieliśmy że nawet za miesiąc może być to przyszedł po 4dniach:)
Kota nie mam więc wózek testować będą misie;)

Drago to tak właśnie jest. Jakbym zamówiła przed świętami tak jak chciałam to pewnie bym czekala 6 tyg. A że nam się nie spieszyło i powiedzieliśmy że nawet za miesiąc może być to przyszedł po 4dniach:)
Kota nie mam więc wózek testować będą misie;)

Jakbys chciała to Ci moge kota na testy wypozyczyc - co prawda podrózowac nie znosi, ale jak go dobrze styropianem w kartonie obłoze to moze nie bedzie tak mocno kurierowi darł ryja :-) oddasz kiedy bedziesz mogła :-D

reklama
Do góry