• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Mi też mowili w sklepie żeby na koniec roku i w styczniu wózka nie zamawiać bo mają inwentaryzacje i się długo czeka ale my i tak w styczniu zamówimy bo nie mamy wyjścia, za to na dnich mają wejść nowe kolory camarelo więc może się opłaci czekać ;-)

reklama
Monika jak umiesz szyć to może uszyjesz sama? :) na allegro można zamówić tkaninę, z której pościele te dziecięce szyją. Nawet nie wychodzi drogo, mi właśnie siostra jedną pościel i taki przybornik uszyje

oooo to super :-) my dla OLi tez zamawialismy wozek i czekalismy na niego 6 tyg, bo było to na koniec roku. a jak go odebralismy to... kot w nim kilka rajdow po domu zaliczył, bo K. zawieszenie testował :-)

zreszta kot uwielbiał zawsze rzeczy Oli i wykozystuje kazda chwile nieuwagi i leci w jej pielesze :-) jak go wyganiam a Ona go oklada jeszcze kocysiami... taka kocio-ludzka symbioza :-)

Drago mojego kota osobiście przewiozlam prawie kilometr samochodem i wyskoczył mi na zakręcie. I bynajmniej nie jechał w samochodzie a skubaniec w zderzaku albo na silniku! Dobrze że kątem oka zauważyłam coś dziwnego i się zatrzymalam na poszukiwania w lesie w środku zimy :szok: ale był wydygany i brudny od smaru :-D

reklama
Cześć laski.
Monika ja dostałam organizer i torbę na pampersy gratis do łóżeczka więc ci nie pomogę w tej kwestii, choć uważam że są fajne i przydatne.
Drago za kota dziękuję, ewentualnie pożyczę od szwagra, choć jego kot to strasznie dziki jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry