reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Solar :)
Ładny kolorek :) Ja uwrażliwiona przez Ole zeby zwracac uwage na rodzaj tapicerki wypytałam sprzedawcó na allegro jaki kolor jaki ma rodzaj tapicerki i ten który Ola polecała mają Enzo i Indigo, Solar Prado i Stratos maja juz inna, i obawiam sie ze by sie robiły takie supełki jak u Oli w Cabrio... Jest jeszcze Bjorn, z takim welurkiem, ale niewiem jak by to po praniu wygladało :)

Tak czy siak, Misiowi w każdym będzie ślicznie :)

He,he...Ja juz podejrzałam Hanię w Fosoiku robiąc album dla Zuzi...I przyznam Dyziu,że przez moment zastanawiałam się czy ta dziewczyna na zdjęciach to Mama(czyli Ty) czy starsza siostra Hanuli...

Kurcze, jeszcze trochę mi tak posłodzisz to w samouwielbienie wpadne ;)
Nie wiem czy urok, za to na pewno charakterek ma po mamusi ;)
Kocia skarbie, skoro siedzisz na forum to looknij na te kolorki priori i powiedz co sadzisz o enzo ? A moze inny ci sie podoba ? :)
Jaki wy fotelik macie ?

No więc Dyziu...Jeśli chodzi o wszelkie odcienie czerwieni to wiedziałas kogo spytać;-) Baaaardzo mi się podoba ten kolorek!A i fotelik też!Cociaż przyznam,że ten z tygryskiem troszkę namieszał mi w głowie...Bo my na razie mamy jeszcze fotelik taki do 10 kg i dopiero rozglądamy się za nowym...Na razie wybraliśmy taki jak ma WIKI tylko garafitowo-niebiesko-czerwony...Ale...No właśnie ;-)

I niech stanie się Enzo ;)
Zaraz go Kupię przez Kup Teraz i przestane sie zadreczac ktory kolor lepszy :)
Boshhee, a myslalam ze po kupnie wozka wszystkie ciezkie wybory mam juz za soba ;)
Wiki fotelik tez mi sie podoba :) A chyba jeszcze bardziej Recaro Young Expert. Ale mysle ze Priori bedzie optymalnym wyborem dla nas, ma chyba najlepszy stosunek jakości do ceny :)

Buziaki i dobranoc :) Uciekam bo jutro nie wstane do pracy :)
Wkleiłam pare nowych fotek na fotosik :)

reklama
Az obejrzę ten Reacaro...Dyziu,robisz mi sieczkę w głowie!!!Ale zamawiaj czerwony fotelik!Róz,który doradziłam Hani w krzesełku przecież jej służy;-) :tak: ;-) :tak: ;-) ;-) :tak: ;-) :tak:

Do góry