reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Jagusiu,do domku wogóle narazie łozeczka nie zabieramy,to miał byc zakup tylko do uzytku u rodziców i na wyjazdy,w domu niestety nadal spimy we trójkę,jakos nawet powiem szczerze tak się przyzwyczaiłam,że mi sie nie chce małego odkładac po zasnieciu do jego łóżeczka i spimy razem...A u rodziców bez problemu Oliwier zasypia w turystycznym,potem oczywiscie budzi sie na karmienie ale i tak sie cieszę,że zaakceptował spanie w tym łożeczku!
A co do zakupów dla siebie...poweim szczerze,ze co tylko mam pare złotych to wszystko dla małego wydaję ;)sobie ostatnio kupiłam jeansy na Allegro,za grosze, gdzies za miesiąc może sprawie sobie jakis nowy ciuszek,mąż obiecał ;) Nigdzie specjalnie nie wychodzę,a jak już sie zdarza większe wyjście to pożyczam coś extra od teściowej! Chociaz przydaloby sie coś bardziej kobiecego w mojej szafie,bo jak narazie to zestaw jeansy plus t shirt plus bluza to mój stroj na codzień...:)

No to widze ze ja nie tylko jedna co zakupow dla siebie nie robi:)

A wiecie co...potrzebuje waszej rady. Julinek zasypia mi w ciagu dnia w lezaczku, nie potrafi na plasko w kojcu. Ja to bujanie uspokaja i jakos tak wie ze jak wkladam ja do lezaczka to zaraz bedzie spala. Kciuk do buzi i lup:) No ale powoli wyrasta z niego i zastanawiam sie czy jest cos podobnego dla wiekszych dzieci - cos co by sie bujalo i gdzie dziecko mogloby w ciagu dnia przysnac. Widzialyscie takie cudo? Bo ja nie, na razie je sobie talko wymyslilam...

http://www.allegro.pl/item146471172_2o2_super_hustawka_dla_dziecka_hustawki_wys_24h.html
Jagusiu ja już dawno kupiłam mojemu huśtawkę od tego czasu mało kiedy go usypiam na rękach i w ciągu dnia tylko tam śpi, zazwyczaj wystarczy parę huśtnięć i on zasypia przykrywam go kocykiem jak się przebudzi to znów go pobujam, trzeba przyznać że świetny wynalazek tyle radości mu sprawia jak go huśtam uśmiech mu z twarzy nie schodzi no i napewno jeszcze długo będzie nam służyła.

zrobilismy ostatnio zakupki dla Oskarka w postaci kurteczki ,czapeczki ,pantofelków i chodzika

Załączniki

• bgh.jpg
    bgh.jpg
    191,2 KB · Wyświetleń: 51
  • kurtrka.jpg
    kurtrka.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 41
  • kurt3.jpg
    kurt3.jpg
    203,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry