reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kreciku,powiedzmy,że moja panna goni mamusię z ilością butów;-) :tak: Mario ostatnio policzył tylko te,które stoją w pudełkach i stwierdził,że nawet do szafek nie chce zaglądać,i że jak zobaczy,że chociażby patrzę w srtonę sklepu z butami to rozwód:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
jeśli o butach mowa to moja mała ma taką "girkę" że musieliśmy jej kupić na dziale dzieci chodzących bo w takie szmaciaki 12-18 mies to można pomarzyć ze się zmieści:-D:laugh2:
ostatnio kupiliśmy rozmiar 20:eek: i jak bym chciała ubrać na rajstopki skarpetkę to buta już nie wsadzę:no::szok: będę miała z nią problem coś czuję:baffled::confused:
a kolekcja Zuzi prześliczna. Ja dzis kupiłam przez allegro pantofelki żeby miała na święta do sukienki i mam tylko nadzieję że będą dobre:-D:laugh2:

a tu pierwsza reakcja Wiktorki na nowy fotelik-na szczęście szybko przypadł jej do gustu (już przy pierwszej przejażdżce)bo już się porządnie martwiłam co to będzie:-D:laugh2:

Wow Kociu buciki jak na damę przystało, na każda okazję, a gdzie szpileczki??;-)

Czy Wasze Skarby też zaginają paluszki w butach? Bo Adaś zaciska " w piąstkę" stópki ale chyba mu tak niewygodnie w bucikach:baffled:

WOW ile butów:-D :-D ,prawdziwa dama z naszej Zuzi :-) .Asiu u nas to samo,Oskar ma rozmiar 20 i też już musieliśmy kupić w sklepie obuwniczym
Megii śliczne zakupki ,my też mamy te "podwójne" bluzeczki ,uwielbiam je:-)
Corsini ,hi hi coś mi się zdaje że niedługo Piotruś przegoni Oskara:-D :-D ,ale ci rośnie przystojniacha

reklama
Do góry