reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wioluś,pstrykaj dla Zuzi fotki Oskarkowi!

Megii,jak fotelik???

WIKI,napisz proszę czy nadal jesteście zadowoloeni z Waszego fotelika,tj.Wikusi...Bo wiesz,przez te moje złe nastroje my nadal niczego nie zamówiliśmy!Teraz od nowa zaczęłam się rozglądać...I cały czas ten Concorde siedzi mi w głowie ale znalazłam też kilka innych fajnych...

Super choć narazie sprawdzony na sucho, zamontujemy dopiero w sobotę ale bardzo się cieszę, że już w nowym Michał pojedzie do babci na święta.
A oto nasze ostatnie łupy :-)

megii,jaki Michas dumny siedzi,nareszcie ma własny tron!:tak: :-D
A ciuszki swietne,my uwielbiamy bluzeczki typu krótki rekaw na długi,mamy tez takich kilka;-) ta z autkiem jest super!

Megii,super zakupy!My głównie w butki (w tym tylko jedne do nauki chodzenia...)się obkupiliśmy ale i coś na lato też się trafiło...

Kociu buciki prześliczne.Powiedz mi ile kosztuje takie buty firmy elefanten bo ja też musze kupić.Nie wie wogóle gdzie dostane tą firme.

Kajuś,te sandałkowate buciki i baletki są w rozm.14 a reszta-17.A ubranka są na 80 bodajże ale sa wg mnie troszkę większe...A butki Elefanten kosztowały niecałe 100 zł.i chyba największy wybór tej firmy jest w Deichmanie...

Megii świetne zakupy ,ja podobnie ja Ola lubie tego typu bluzeczki :happy:
Kociu ależ stroisz Zuzie,butki są przesłodkie:happy: :happy: ja niestety mam duży problem z kupieniem bucików dla Piotrusia,ma pulchną nózie:confused: kurcze jak patrze na te bucie to aż się córy zachciewa(oczywiscie teraz to juz tylko zachciewajka nie do realizacji):laugh2: właśnie...mam fajną wiosenną kurteczkę do oddania,na bobaska mniejszego od Piotrusia,Piotruś ma jakieś 88 cm..i waży ponad 10kg..kurteczka niestety az piszczy..a taka fajna ze szkoda żeby leżała,jeśli ktoraś z dziewczynek reflektuje to prosze o wiadomość na priv,podeśle foty i chętnie wyślę:happy:

reklama
Megii fajne zakupki!!!
KOciu , Zuzia ma chyba wiecej butkow niz ja!!! Ale slodkosci!!
Corsini ja tez mialam ten sam problem z Allankowa nozia!!! W koncu kupilismy mu butki na rzepy, tak ze przy zakladaniu mozna je w sumie cale "otworzyc"!!!

Do góry