• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Meryan a wasz gubi siersc? Nasz strasznie :( odkurzac trzeba co chwilke.. jest niewychodzaca wiec nie wie zabardzo jaka jest pora roku i gubi caly czas, nawet czesanie srednio pomaga..

u mnie to samo:sorry2:, sierść jest wszędzie...ostatnio mama kupiła mi takie kulki do prania zgarniające sierść, bo już nie mogłam wytrzymać....:wściekła/y:
oto mój sierciuch

pencil.png

Załączniki

• 102.jpg
    102.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 71
  • 003.jpg
    003.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 184.jpg
    184.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 71
Super kocurek !!!

Ja mam siersciuchy dwa, szczegolnie jeden obłazi ciągle, ale jakoś sytuację praniową opanowala suszarka. Bardziej wkurza mnie wynoszenie żwiru z kuwety, co chwila zamiatac trzeba...

u mnie to samo:sorry2:, sierść jest wszędzie...ostatnio mama kupiła mi takie kulki do prania zgarniające sierść, bo już nie mogłam wytrzymać....:wściekła/y:
oto mój sierciuch

Super kić :-) Przypomina mi trochę moją złośnicę, ale moja była burym tygryskiem.
A co do futerka, moja niunia odeszła 9 miesięcy temu, a do dzisiaj w mieszkaniu wszędzie walają się jej kłaczki, czasami wyciągnę jakis dawno nie noszony ciuch i ze zdziwieniem odkrywam na nim kocie kłaczki. Są pomiędzy kartkami książek, przylepione do moich pluszaków, moge wypucować mieszkanie, a jakiś kłaczek zawsze skądś wyjdzie. Ostatnio nawet znalazłam jeden na tapicerce na drzwiach w aucie mojej mamy.

Meryan, kocurek boski :) chociaż za kotami nie przepadam, ten jest wyjątkowy :)
I widzę, że musisz mieć bardzo ładne mieszkanko/domek...tzn w moim stylu jest ten pdowieszany sufit z punktowymi światełkami :)

Slodki kociak :) a moj wyglada tak - szara sierc jest widoczna na wszystkim co ciemne, a czarna na jasnym :/.

Załączniki

• P6190003.jpg
    P6190003.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 52
  • P5200004.jpg
    P5200004.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 51
  • P5200003.jpg
    P5200003.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 51
  • P3040062a.jpg
    P3040062a.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 52
Elzu..świetny....:)
do tej pory za kotami nie przepadałam,jak już, to miał być rudy dachowiec albo brytyjczyk( cena zawrotna ok 2000 zł) no i zdecydowaliśmy się na leosia,

reklama
co do łóżeczka...to my jednak postanowiliśmy odnowić po Miku...tj.oddamy do zaprzyjaźnionego stolarza-geniusza....żeby nam fajnie zabejcował,albo na ciemny elegancki brąz,albo na przetartą biel...a dokupimy,albo kołyskę,albo taką huśtawkę od 0-9 mc ,żeby można było ją wszędzie postawić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry