reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Częsć moich wczorajszych zakupów :-)

Na zdjęciach tego nie widać ale te rzeczy są takie malutkie i słodziutkie.

Jeansy i sweterek - zara, bluzeczka w paski - reserved.

Załączniki

• 300520101406.jpg
    300520101406.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 300520101407.jpg
    300520101407.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 300520101409.jpg
    300520101409.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 300520101408.jpg
    300520101408.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 300520101410.jpg
    300520101410.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
wiem, wiem:tak:...mój Miko miał mnóstwo takich męskich czaderskich dzinsów i bojówek..., niektóre nawet nie były włożone i dalej są z metką...bo czasami miałam wrażenie,że było najzwyczajniej mu w tym niewygodnie...potem trochę żałowałam....bo kupowałam od 0-3.......ale nigdy nie mogłam się oprzeć:-D

ale teraz się przydadzą dla Maksia;-)

własnie...... muszę poprosić M,żeby przytargał z garażu pudła z tymi ciuszkami...dobrze,że mam poopisywane....bo jest tego trochę

Dzisiaj jak sie rozpędzimy to możliwe że wózek kupimy :-D

Izula fajna ta mata do malowania...czarodziejska.

Mysza -boskie sa te ubranka :-)

a ja tak żałuję, że nie znam płci jeszcze bo nie poszaleję na zakupach :-) lecimy z P. teraz na tydzień do Mediolanu na takie małe wakacje, ale kupię po prostu rzeczy unisex i malutkie ubranko ze sklepu F1 Ferrari (uwielbiam formułę 1 :-) ) jakby moje przeczucie, że będzie P. junior się sprawdziło :-)

Mysza84, te dzinsy za na 0-3? Slicznie wygladaja ale czy Szymonkowi bedzie w nich wygodnie?

Mysza84, te dzinsy za na 0-3? Slicznie wygladaja ale czy Szymonkowi bedzie w nich wygodnie?

Na 74cm... nie miałabym sumienia takiego niemowlaka ubierać w takie spodnie, mimo że ten jeans w miarę jest miękki.
Dlatego kupiłam troszkę większe i też pewnie ubiorę na chwilę.

KasiaB z Ferrari ciuszki są boskie...też takie chcę dla Szymonka...

reklama
KasiaB z Ferrari ciuszki są boskie...też takie chcę dla Szymonka...

No tak, tylko ciekawe będzie czy moja Marysia będzie zadowolona z takich ubranek jak się okaże że to jednak ona a nie on :-)
ale raczej nie powstrzymam się przed zakupem :-)
W każym razie na pewno się pochwalę zakupami :-) zaraz idę szukać namiarów na jakieś fajne mediolańskie sklepiki dla ciężarówek :-)

Do góry