• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Paulinka ja jak najbardziej bede chciala karmic piersia, ale chcialabym uzywac laktatora i karmic butelka w nocy zeby nie mialo dziecko kolek w nocy bo te butelki co kupilam maja system antykolkowy. Poza tym jak wyjde z mala na spacer to tez bede brala mleko ze soba zeby karmic jak zglodnieje plus jak bede chciala wyjsc z domu to zeby moj L mog nakarmic sam :)

mama2010 też kupiłam butelki z aventu :-) choć ja to kupiłam też TT i Lovi ;-)

Ale TT to ja odradzam...jakieś takie badziewne się wydają mi.

mama2010 - no właśnie ja też myślę, ze właśnie przy takich okazjach będzie mi potrzebna butelka.. A mam pytanko, czy posłałabyś jakiegoś linka z tymi butelkami antykolkowymi bo pierwsze o takich słyszę :) A faktycznie to jest skuteczne? Zapobiega kolkom picie z takiej butelki...?

Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?

Ostatnia edycja:
Mysza - a tak z czystej ciekawości, dlaczego nie nastawiasz sie/nie chcesz karmić piersią...? Będziesz od razu używała mleka modyfikowanego?

Bez konkretnej przyczyny...po prostu w mojej łepetynie siedzi coś takiego że nie będę karmić i nie szukam na siłę jakiś usprawiedliwień.
Może się to jeszcze zmieni, ale na dzień dzisiejszy nie.

Paulinka ja wczoraj kupilam dokladnie taki zestaw, z dostaway wyszlo mi 84zl, ale juz nie ma tej aukcji.

PHILIPS AVENT Butelki ~ Zestaw startowy ~ NEW! (1048208591) - Aukcje internetowe Allegro

Mysza wczoraj wlasnie sie zastanawialam jaka firme wybrac i wizualnie przez internet te Avent bardziej mi sie podobaly, Chcialam jeszcze sobie kupic laktator ale w sumie nie wiem czy bede miala mleko, przeciez tak tez sie zdaza wiec jak cos kupie pozniej.

Zamówiłam wczoraj jeszcze tą pościel z bocianem :-) GLUCK POŚCIEL DRUKOWANA STORK 600 NI 4 CZ. (1050162056) - Aukcje internetowe Allegro i prześcieradło z tej samem serii z falbanką.
Na allegro wyszło mnie trochę taniej bo w sklepie zapłaciłam 378zł, a na allegro za to samo 310zł z przesyłką a widziałam tą pościel też na żywo i mi się właśnie bardzo podobała.

Więc mam już dwa komplety pościeli...może dokupię jeszcze jeden i same prześcieradła.
Czy macie może w necie upatrzone jakieś prześcieradła frotte godne polecania dla maluszka ? Czy mogą być np welurowe, bo ja sama dla siebie kupuję czasami takie welurowe z Andropolu i są milutkie...bardziej jestem z nich zadowolona niż z tych frotte.

Ostatnia edycja:
Mysza - ja mam IDENTYCZNE łóżeczko dla mojego Skarba :)) Tylko mamy ciemniejsze żeby pasowało do reszty mebli :) Słodkie są te grawerowane misie ;)

mama2010 - jejciu faktycznie fajny ten zestaw... W zasadzie wszystko jest i kupuje się za jednym zamachem :) Będę wypatrywać kolejnej takiej aukcji ;)

reklama
Mysza ja wczoraj tez ogladalam posciele na allegor ale jeszcze na nic sie nie zdecydowalam, ale chyba tez kupie rozmiar 135x90. dzis w pracy mam malo do roboty wiec bede zaraz znowu ogladala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry