reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

są takie chusteczki nasączane do pielęgnacji pępka, ja miałam z LEKO. Nie trzeba się babrać ze spirytusem i gazikami.

A zakupem żelu poporodowego to bym się wstrzymała. Zawsze mozesz wysłać kogoś do apteki, jak będzie źle. Bo może się okazać niepotrzebne, jak się krocza nie moczy za bardzo i wietrzy kiedy tylko sie da, to się szybko goi. No chyba że to jakiś inny żel.
gdzie te chusteczki mozna zakupić

chodzilo mi o żel mustela na brzuch a nie na krocze :-)

reklama
taka Monika z Przyjaciół ze mnie. wiem może to chore, ale jestem teraz spokojna.

Ja lubię Monikę z Przyjaciół :-):-):tak::tak:

U nas mężuś dostaje śniadanko lub zależnie od pory, w której się urodzi inny posiłek razem z mamusią:-) za darmo.
w 'naszym' szpitalu można zamówić posiłek dla taty :tak::tak: nie wiem czy się za to płaci, czy nie... Nie dopytałam. Ale pewnie tak...

Boozqowa ja te pieluchy poporodowe kupiłam na Allegro, a podkłady w aptece... Na Allegro się nie opłaca jeśli nie kupujesz nic więcej, ja robiłam duże zakupy tak jak KMS
Arlena te gaziki leko kupisz w aptece ;-)

ja też spirytus już mam do pępka ale z ciekawości kilka tych gazików kupiłam,wezmę do szpitala bo u nas nic nie dają:tak::-D, aha 1 leko =1zł a 1 z hartmana=15gr a to to samo :szok:

reklama
Do góry