reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

dziewczyny, a gdzie te paklanki można kupić? Tzn. w jakich sklepach? bo jak patrzyłam na allegro to średnio 3,50 - 4zł kosztuje 50 szt., ale wiadomo, przesyłka. Za przesyłkę to mogę mieć 2 paczki dodatkowo jeżeli tyle też w sklepach kosztują. A z chęcią bym je nabyła...

ja kupiłam w TESCO 75 szt za 7zł i pare groszy.

reklama
Prawdę mówiąc ja nie przypominam sobie, żeby te pieluchy aż tak bardzo nam przeszkadzały, żebyśmy musieli osobne kosze używać ???

Chwalę się-spakowałam dziś torbę(właściwie, to dwie) :-D W KOŃCU :-D Zostało mi parę dupereli do wrzucenia, co prawda, ale te najważniejsze rzeczy są. Kosmetyki jeszcze, ale tych używam, zapakuję przed wyjazdem do szpitala.

Szczerze mówiąc, nie myślałam o jakichś specjalnych koszach albo woreczkach na pieluszki..Zwłaszcza, że śmieci się u mnie wyrzuca góra co dwa dni. Jak się natknę na jakieś tanie woreczki, to kupię, na próbę ;-)

Ja kupiłam wczoraj w cerfurze( ni cholery nie wiem jak to się pisze:eek::happy:) kupiłam 3 opakowania paklanków i koszt jednego to 4.30 więc żaden majątek, myślę że będziemy kupować je puki co bo zapach bardzo mi się podoba

Abeja -co do kosza na pieluszki to ja mam dokladnie ten co podalas linka:tak:jestem zadowolona ze go mam bo nie musze z pieluszka ciagle latac po domu.od kad go mamy w domu nie "pachnie" kupka no i ja go dostalam za 1/4 ceny bo u nas po porodzie dostaje sie [pakiet startowy dla mamy i maluszka i tam byly kupony znizkowe:-D:-D:-D:-Da ten z tt co pokrywa otwiera sie sama-to juz chyba zbedny bajer bo reka mnie nie rozboli od otwierania klapy a i pieluszka latwo sie przeciska w koszu i ani razu kupeczka mi sie na lapki nie wylala:-):-D:-D:-D

Chwalę się-spakowałam dziś torbę(właściwie, to dwie) :-D W KOŃCU :-D Zostało mi parę dupereli do wrzucenia, co prawda, ale te najważniejsze rzeczy są. Kosmetyki jeszcze, ale tych używam, zapakuję przed wyjazdem do szpitala.

Szczerze mówiąc, nie myślałam o jakichś specjalnych koszach albo woreczkach na pieluszki..Zwłaszcza, że śmieci się u mnie wyrzuca góra co dwa dni. Jak się natknę na jakieś tanie woreczki, to kupię, na próbę ;-)

gartulacje :) my też skończyliśmy wczoraj pakowanie. już wreszcie wszystko jest :)

co do woreczków/koszy - to mój szwagier skwitował to tak - wiesz - jak Ci mały zrobi kupę w nocy, to nie musisz nigdzie biegać. wsadzasz do woreczka i mozesz spać spokojnie, bez dodatkowych atrakcji zapachowych.
kupiłam jedno opakowanie na próbę - zobaczymy. :)

reklama
Do góry