reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
tak soebie patrze na te wasze przygotowania, z mezusiem wyzanczylismy ze dokonczamy szalenstwa po swietach, tzn mamy juz wozek z fotelikem samochodowym, lozeczko, pare buteleczek, ciuszki, komode, pare kocykow ...ale lista wciaz jeszcze dluga.Zastanawiam sie teraz nad rozkiem, bo w Anglii nigdzie nie widzialam, z drugiej strony...troszke zachodu sciagac z PL, czy jakies Czerwcoweczki zamieszkujace w UK poradzily by mi co nie co?

tak soebie patrze na te wasze przygotowania, z mezusiem wyzanczylismy ze dokonczamy szalenstwa po swietach, tzn mamy juz wozek z fotelikem samochodowym, lozeczko, pare buteleczek, ciuszki, komode, pare kocykow ...ale lista wciaz jeszcze dluga.Zastanawiam sie teraz nad rozkiem, bo w Anglii nigdzie nie widzialam, z drugiej strony...troszke zachodu sciagac z PL, czy jakies Czerwcoweczki zamieszkujace w UK poradzily by mi co nie co?
Gosiu, moja Julinka miała tą przyjemność że wcale nie była w rożku... tylko w szpitalu, a w domu leżała sobie jak królowa na łózku czy w łózeczku i wcale jej brak rożka nie przeszkadza... nie zaprzeczam, mam trzy rożki ale służą jako nakrycie do spania dla Julinki :-)

A mój długo był w rożku (do końca 2 miesiąca bodajże). Uspokajał się w nim, dobrze mu się spało... Nie wiem, jak będzie teraz z Lusią, bo małego rodziłam w okresie zimowym (w grudniu), więc aż się prosił o opatulanie go w coś cieplutkiego i miękkiego. Na lato rożek może być za ciepły. Zobaczymy... w razie czego mam po Mikusiu. A na Twoim miejscu nie ściągałam był specjalnie rożka z Polski. Można go przecież zrobić z kołderki :-) Zwijasz w kopertę przewiązujesz pieluszką i masz :tak:

Gonia - ja rozka nigdy nie uzywalam a moj pierworodny syn Stasio urodzil sie w pazdzierniku w Irlandii, i bez rozka tez sie dobrze chowal.

Ja rozek specjalnie z Polski sciagnelam,ale moja mala wcale nie chciala w nim lezec ona od poczatku lubila byc rozkopana,ale wiekszosc dzieciaczkow uwielbia byc tak opatulone,bo czuja sie jak u mamy w brzuszku:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja wylicytowałam dziś na allegro wanienkę z przewijakiem:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry